Actualitate

Cristian Terhes: Partidele care sustin implementarea Certificatului Verde trebuie expulzate prin vot din orice functii publice si politice!

Cristian Terheș, mesaj tranșant pe pagina sa de facebook: Partidele care sustin implementarea Certificatului Verde si a vaccinarii obligatorii trebuie expulzate prin vot din orice functii publice!

Datorita faptului ca, de frica poporului, deputatii nu doresc votarea Certificatului Verde, guvernul PSD-PNL-UDMR doreste sa-l impuna fara a mai fi dezbatut prin Parlament, prin procedura numita „angajarea raspunderii Guvernului pe un proiect de lege! Constitutia prevede, la art. 114 alin. (1), ca „Guvernul îşi poate angaja răspunderea în faţa Camerei Deputaţilor şi a Senatului, în şedinţă comună, asupra unui program, a unei declaraţii de politică generală sau a unui proiect de lege.

Asta inseamna ca proiectul de lege nu mai intra la dezbateri si nu mai este supus la vot, separat, prin cele doua camere din Parlament. Aceasta este cea mai ticaloasa forma de a adopta o lege, pentru ca eludeaza dezbaterile parlamentare. Este efectiv fara precedent ca o lege ce incalca drepturi fundamentale la nivel de masa sa fie adoptata prin santaj parlamentar!

Mai mult, o asemenea procedura va arunca Romania intr-o criza fara precedent.

Daca o asemenea angajare de raspundere trece, iar Certificatul Verde este implementat, atunci efectiv Guvernul Romaniei compus din PSD, PNL si UDMR a devenit anti-national si anti-popor. Daca o asemenea angajare cade, ca urmare a motiunii de cenzura, iar se arunca Romania intr-o criza guvernamentala.

Numai niste slugi ordinare si tradatoare ar putea apela la o asemenea masura pentru adoptarea unei astfel de legi, scrie acesta pe pagina sa de facebook.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.