luni 20 august 2018 8:40 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Cristian Tudor Popescu, reacţie deosebită după ce Simona Halep a învins la Fed Cup
Adpres Market

Cristian Tudor Popescu, reacţie deosebită după ce Simona Halep a învins la Fed Cup

AdpresFM - Radio Online Stations  

Simona Halep a adus primul punct României, după 6-3, 1-6, 6-1, în faţa jucătoarei Viktorijei Golubic. România, cu Simona Halep în postura de favorită, îşi joacă şansa la Cluj, în faţa Elveţiei, pentru accederea în grupul celor mai bune opt naţiuni din Fed Cup – acolo unde a înregistrat o vizită meteorică, în 2016, soldată cu două înfrângeri.


Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a remarcat punctele forte ale Simonei Halep, care au dus-o pe liderul mondial către o victorie în 3 seturi.

“A început bine această întâlnire cu Elveţia, care nu va fi simplă, după părerea mea. Meciul Simonei a fost cumva tipic pentru o întâlnire de Fed Cup. Simona e nr.1 mondial, dar tocmai de asta are o încărcătură emoţională în spate. O ţară întreagă aşteaptă de la ea să câştige. Golubic s-a mobilizat formidabil, nu avea ce pierde. Simona a fost emoţionată. Aşa am ajuns în 3 seturi, altfel la un meci de turneu s-ar fi încheiat meciul într-o oră. Îmbucurătoare la Simona sunt serviciul şi stabilitatea psihică. Simona a pus scurte, a venit la fileu, a făcut voleu. Nu s-a pierdut cu firea după setul 2 uluitor pentru Golubic. Simona a fost extrem de calmă, de adunată, a făcut în setul 3 ce trebuia să facă”, a spus CTP la un post de televiziune.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com