Jurnal Intim

Cristina, 16 ani: Ma trata ca pe o femeie adevarata, cu respect…

Aveam 16 ani si pentru prima data eram in vacanta fara parinti. Eram doar eu si prietenii mei. Urma sa fie o excursie nemaipomenita. Cabana din apropiere era ocupata de alti elevi.

Cristina 16 ani Mă trata ca pe o femeie adevărată, cu respect

Unul dintre ei, Mark, a venit să ne salute când ne desfăceam bagajele. Era amuzant și amabil și … se pare că i-am plăcut, m-a invitat să ne plimbăm pe plajă în apusul soarelui. Era mai mare ca mine, m-a impresionat mult felul în care se comporta cu mine. Mă trata ca pe o femeie adevărată, cu respect, spre deosebire de băieții din clasă sau din școală. Mi-a zis direct că mă consideră atrăgătoare și a insistat să facem sex. Nimeni nu mă tratase ca pe un adult până atunci … acest sentiment îmi dădea fiori prin tot corpul.

În ajunul plecării sale, mi-a spus că sunt o fată specială și că nici nu a bănuit că s-ar fi putut îndrăgosti de mine atât de profund. Mi-a spus că gândul despărțirii de mine îl întristează și că simte un gol în adâncul sufletului. Acea noapte a fost specială. Mark a insistat să ne oferim câte o dovadă a dragostei. Eram uluită! Nici un alt tip nu mi-a spus vreodată că sunt specială. Mă simțeam fericită … îl iubeam atât de mult. Era o noapte de vară frumoasă, cu lună plină, valurile mării murmurau liniștite. Am decis: trăiesc o singură viață!

Dar, din păcate, magia dispăru-se. Mark nu a fost nici draguț, nici delicat. Nu i-a păsat că a fost prima oară pentru mine. După ce s-a sfârșit, m-a lăsat și a plecat la o bere cu prietenii. Am plâns toată noaptea. Mark nici măcar nu a venit să-și ia adio… De atunci, sunt „alergică” la băieți. Nici măcar nu vreau să vorbesc cu vreunul din ei.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.