Actualitate

Cristina Cioran este însărcinată la 43 de ani! Vedeta este în culmea fericirii

Cristina Cioran este însărcinată la 43 de ani! Actrița Cristina Cioran este cea mai fericită femeie după ce a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Vedeta are o relație de 7 luni cu iubitul ei, iar dovada iubirii lor este copilul care va veni pe lume peste câteva luni.

Cristina Cioran este însărcinată la 43 de ani! Vedeta este în culmea fericirii

Cristina Cioran este însărcinată la 43 de ani! Fosta prezentatoare de la Acces Direct a făcut anunțul surprinzător în cadrul unei emisiuni tv. La 43 de ani, Cristina Cioran este însărcinată cu primul său copil. După ce s-a despărțit de Traian Văduva, Cristina anunța în urmă cu câteva luni că este foarte fericită că și-a găsit sufletul pereche.
Actrița s-a mutat imediat cu Alexandru Dobrescu, noul său iubit, iar la 7 luni de când sunt împreună, Cristina a dat marea vestea. Emoționată până la lacrimi, Cristina Cioran a anunțat că va deveni mămică pentru prima dată. Vedeta este gravidă în 13 săptămâni, iar primele simptome le-a avut când era la birou și și-a făcut un test de sarcină. „Eram la birou, am făcut un test și lui i-am dat mesaj. S-a bucurat foarte tare. Este o sarcină dorită, ne-am dorit foarte mult și nu știu dacă ne-am pregătit.E o relație neașteptată, ne-am dorit să facem și copii. Abia după ce am aflat rezultatele tuturor testelor, adică săptămâna trecută, m-am putut să mă bucur cu adevărat. Știu că va fi greu, lunile astea trei au fost grele, mi-a fost rău. Dar le aștept și pe următoarele trei, și celelalte. Sunt în săptămâna treisprezece și în luna septembrie trebuie să nasc.‘, a spus ea.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.