Social Media

Cristina este mamă a 11 copii, la 23 de ani. Visează la o familie şi mai numeroasă, cu 105 copii

Cristina este mamă a 11 copii, la 23 de ani. Povestea de dragoste cu soţul ei a început în Georgia, acolo unde a petrecut o vacanţă de vară, ea fiind de origine rusă. Galip s-a  îndrăgostit la prima vedere şi a cerut-o în căsătorie de la prima întâlnire.

La acea vreme, Cristina avea deja un copil, o fetiță pe nume Victoria. Bărbatul i-a mărturisit că își dorește o familie numeroasă și i-a propus Cristinei să apeleze la mame surogat.

În Georgia, acest lucru este destul de răspândit, iar costurile nu sunt atât de ridicate, spre deosebire de alte țări, fiind de 10.000 de dolari plus cheltuieli lunare.

Galip Ozturk este un om de afaceri cunoscut în Georgia, iar costurile pentru serviciile clinicii de fertilizare în vitro și pentru mamele surogat n-au fost o problemă pentru ei.

Astfel, în 2020, au apărut pe lume 9 copii, iar în ianuarie 2021, cuplul s-a bucurat de cel de-al zecelea copil biologic.

Cristina este mamă a 11 copii, la 23 de ani

Cristina a povestit pe Instagram că o ajută şapte femei, una gătește, patru fac curățenie, iar trei sunt bone care se ocupă exclusiv de educația și îngrijirea celor mici.

Tânăra este o mamă extrem de cool, iar asta i-a adus popularitatea pe reţelele de socializare, o urmăresc peste 60.000 de persoane. Ea nu este doar mamă pentru copii, gătește și are grijă de o mică grădină, situată pe terasa blocului, unde plantează de la flori până la diverse legume.

Cristina și Galip intenționează să aibă mai mulți copii, obiectivul ar fi să ajungă la 105 copii.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.