joi 18 octombrie 2018 4:32 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Cristoiu | Lui Liviu Dragnea i s-au arătat două mîțe. Una a fost retrasă deja
Adpres Market
liviu-dragnea-e1429697741312

Cristoiu | Lui Liviu Dragnea i s-au arătat două mîțe. Una a fost retrasă deja

AdpresFM - Radio Online Stations  

liviu dragneaMarți, 22 septembrie 2015, deschizînd ca de obicei site-urile de știri pentru a vedea ce se mai întîmplă prin Lumea asta mare, mi-au căzut privirile pe o suită de titluri care conțineau toate formularea Lovitură DNA pentru Liviu Dragnea.

Hait! mi-am zis, te pomenești că DNA i-a deschis un Dosar penal lui Liviu Dragnea cu tot tacîmul: descinderi cu mascați, documente date Diviziei Presă, reținerea acuzatului. Reacția mea de surprindere se baza pe ceea ce știu despre negustoria dintre Liviu Dragnea și Sistem în privința celui care va fi președinte al PSD, altul decît Liviu Dragnea, desigur. Era greu de presupus că Binomul SRI-DNA va încălca înțelegerea pînă la Congresul PSD. Scrisesem despre această negustorie. Dacă DNA se năpustise asupra lui Liviu Dragnea, mă vedeam constrîns să declar că m-am înșelat.

Cum știrea venise după amiază, m-am mai liniștit.

Urmînd un principiu de bază al Manualului de tortură al CIA – arestarea suspectului se face dimineața- DNA operează de regulă dimineața.

După ce-am trecut de titluri, operațiune absolut necesară în presa on line, unde totdeauna titlul n-are nici o legătură cu conținutul, așa cum pălăria Mariei n-are nici o legătură cu felul în care Maria gătește supa de tăiței, mi-am dat seama că aveam motive să fiu surprins.

Marți, 22 septembrie 2015, DNA remisese presei Documentul MOTIVE DE APEL formulate împotriva sentinţei penale nr. 341 din data de 15 mai 2015 pronunţată în dosarul nr.4862/1/2013 al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală.

Sentința în cazul Referendumului a fost dată pe 15 mai 2015. Pe 16 iulie 2015, Înalta Curte a anunțat că prima ședință va fi în 28 septembrie 2015. Pentru a putea face programarea, Înalta Curte avea nevoie de Motivele de recurs din partea DNA.

Documentul exista, așadar, de două luni.

De ce l-a trimis presei DNA marți, 22 septembrie 2015.

După părerea mea, lui Liviu Dragnea i s-a arătat o mîță.

Tot marți, 22 septembrie 2015, și-a anunțat candidatura la președinția PSD nimeni altul decît Robert Negoiță. Despre primarul sectorului 3 mi-e greu să scriu. Și asta pentru că de fiecare dată cînd îi trec numele pe hîrtie mă bufnește rîsul. Pentru Robert Negoiță ar fi prea mare și o funcție de portar la PSD, d-apoi cea de președinte al Partidului. Știind însă cine îi întoarce cheița acestui muțunache, mi-am dat seama că lui Liviu Dragnea i s-a arătat o a doua mîță.

Miercuri seara, Robert Negoiță a anunțat că-și retrage candidatura.

Așadar, a doua mîță a fost retrasă.

Probabil că de marți pînă miercuri seara, Liviu Dragnea a dat asigurări că respectă înțelegerea.

 

sursa: cristoiublog.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com