miercuri 15 august 2018 8:35 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / CTP, cuvinte grele pentru Simona Halep după finala de la Roma: "Lela Simona nu a vrut să joace"
Adpres Market

CTP, cuvinte grele pentru Simona Halep după finala de la Roma: "Lela Simona nu a vrut să joace"

AdpresFM - Radio Online Stations  

Simona Halep, criticată dur după eşecul categoric din finala de la Roma. Cristian Tudor Popescu, unul dintre marii susţinători ai Simonei Halep, a criticat-o dur pe sportivă pentru atitudinea arătată în finala de la Roma, cu Svitolina.


Simona Halep. După victoria mare cu Sharapova, din semifinale, Simona Halep s-a asigurat că va rămâne în continuare pe primul loc în lume, şi, conform ziaristului, a avut o atitudine nepotrivită în ultimul act.

Primul set l-a pierdut în doar 19 minute, după ce a câştigat doar 8 puncte, lucru care spune multe despre nivelul ei de concentrare. Un mare campion nu se prezintă niciodată aşa, spune CTP, care a poreclit-o pe Halep “Lela”, pentru că a jucat în “dorul lelii”.

“Nu mi-a plăcut ce a făcut Simona în finala de la Roma. Nu pentru că a pierdut, ci pentru că nu a jucat. De la primul schimb, atitudinea ei a fost de lehamite deranjată: ‘Ce naiba trebuie să mai joc şi meciul ăsta?! Doar am bătut-o pe Şarapova şi am rămas numărul 1 mondial’. Eu ştiu o regulă a sportului numit tenis care deosebeşte profesioniştii de ştrandişti: dacă ai probleme, poţi să nu te prezinţi la meci, dar dacă ai intrat pe teren, atunci joci. Nu mai ai dreptul să invoci nimic ca scuză, nici oboseala, nici vreo accidentare, nici lipsa de chef. Nu i-am văzut niciodată pe Federer sau Nadal, teferi sau accidentaţi, pierzând sau câştigând, în turul 1 sau în finală, să se plimbe pe teren în dorul lelii. Or, Lela Simona asta a făcut până la scorul de 9-1 pentru Svitolina. Se ducea fără convingere către minge sau nu mai alerga deloc, lovea neglijent, aşezată rău, trimitea neforţat în burta fileului sau un metru afară. În schimb, a fost mai vioaie când l-a repezit pe Darren Cahill. Aştepta să se termine şi corvoada asta sub rangul ei… Apoi, poate de jenă, s-a hotărât să joace totuşi ceva, s-a pus în mişcare, a lovit mai aspru, mai spre linii, a returnat mai atent. Scorul socotit din acel moment a fost 3-3, adică însumat, 6-4 pentru Svitolina”, a scris Cristian Tudor Popescu în “Republica”.

Pentru Simona urmeaza Roland Garros, turneu care se va disputa în perioada 21 mai – 10 iunie.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com