Life Style

Cu ce se ocupa nevasta lui Firicel din serialul “LAS FIERBINTI” in afara filmarilor

buburuza.ro   buburuza.ro

Firicel din ”Las Fierbinti” este casatorit cu una dintre cele mai indragite personaje de pe micul ecran. Putina lume stie, totusi, cu ce se ocupa sotia cunoscutului personaj atunci cand nu filmeaza pentru Pro TV.

Pe numele ei, Liliana Mocanu, este angajata la Teatrul de RevistaConstantin Tanase” si se bucura de o prezenta ridicata in mai multe spectacole. Aceasta interpreteaza diferite roluri, canta sau chiar danseaza.  In plus, face acelasi lucru si in spectacolul „Bucuresti – Je Taime”, de la Circul Metropolitan Bucuresti.  Pana acum a jucat in mai multe proiecte printre care „Calatorie de vis” (2004), „Margo” (2006), „4 luni, 3 saptamani, 2 zile” (2007), „Amintiri din Epoca de Aur 1 sau 2” (2009), „Dupa Dealuri” (2012), „Bacalaureat” (2016) si „In pronuntare” (2018), unde a jucat alaturi de Cuzin Toma, Firicel din „Las Fierbinti”, dar si de Olimpia Melinte si de Dorotheea Petre.  Pe langa activitatea incarcata din cadrul teatrului, Liliana Movanu continua sa filmeze pentru serialul ”Las Fierbinti” acolo un interpreteaza un personaj extrem de iubit de catre telespectatori.

De ce personajul jucat de Liliana Mocanu nu are nume:
Daca am inceput asa cu Liliana Mocanu nu am mai vrut sa-i adaugam nume pe parcursul serialului. Pentru ca ar aparea ciudat ca dupa un sezon, doua sau trei sa-i mai apara si numele. Si atunci niciodata nu va avea un nume. Este greu de compus un dialog in care nu ai un nume”, a povestit Dragos Buliga, unul dintre producatorii serialului, potrivit Click. 

pni.ro%20

Comment here