Social Media

Cu cine s-a iubit Lora înainte de a se căsători. Lora, adevărul despre Doinița și Ghenu…

Lora s-a iubit cu Iulian Moga

Lora trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Ionuț Ghenu de câțiva ani. Relația lor este una sudată și foarte puternică, pentru că între ei nu au existat certuri și nu s-a pus vreodată problema de despărțire. Totuși, până a ajunge la acest echilibru, a mai trecut prin relații eșuate.

Cu toții știm că a fost căsătorită cu Dan Badea și au divorțat din cauza neînțelegerilor dintre ei, dar nu mulți știu că s-a iubit cu fratele unui artist celebru. Mai exact, ea a avut o relație de câteva luni cu Iulian Moga, fratele lui Marius Moga.

Celebra artistă nu a vorbit prea mult despre această relație, pentru că a fost ceva din tinerețe. Totuși, recunoaște că bărbatul a reușit să o cucerească și a fost ceva frumos între ei, pentru că și Iulian este un om bun.

”Iulian Moga, dar nu a aflat presa. Nu a aflat că am fost împreună. S-a întâmplat acum 10 sau 11 ani și am fost împreună cred că 4 sau 5 luni. Eram puștani amândoi și i-a reușit cucerirea. Iulian e un băiat foarte mișto”, a spus Lora.

Lora, adevărul despre Doinița și Ghenu

Lora a fost aspru criticată când s-a combinat cu Ghenu, fiind acuzată că l-ar fi despărțit de Doinița Oancea. Artista susține că nu au fost împreună cât timp erau doi oameni cu obligații, în alte relații, ci totul a venit apoi, natural.

Mai mult, spune că divorțul de Dan Badea a venit în urma neînțelegerilor dintre ei. Artista susține că fostul soț era foarte agresiv și nu mai vedea în el un sprijin.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.