marți 21 august 2018 5:48 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Cu siguranță nu ați încercat aceste idei PRACTICE pentru a vă UȘURA munca în grădină!
Adpres Market

Cu siguranță nu ați încercat aceste idei PRACTICE pentru a vă UȘURA munca în grădină!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Cu toţii încercăm să ne usuram cât mai mult muncă în grădina. Ne folosim de tot felul de trucuri ştiute sau învăţate de la alţii. Dar nu ar fi rău să ne inspirăm şi din aceste idei practice din articolul de astăzi.

Dacă ar fi să ne întrebaţi care dintre aceste trucuri ni s-a părut a fi cel mai simplu, vom răspunde că toate. Şi vom începe cu plantatul arpacicului, deoarece este una din primele operaţiunicare se fac la început de primăvară.

Ce spuneţi de ideea de a menţine umed pământul din jurul răsadurilor, îngropând în pământ o sticlă din plastic pe care aţi găurit-o în prealabil, pe care o puteţi umple din când în când cu apă. Este adevărat că deranjul de a face o gaură în pământ la dimensiunea sticlei este mare, dar în timp îşi va dovedi utilitatea.


Spre exemplu, pentru a va fi mai uşor să faceţi găurile în pământ, nu ar fi rău să încercaţi acest dispozitiv, rudimentar de altfel dar folositor, dintr-o bucată de placaj în care aţi bătutcâteva cuie iar în vârful acestora să infingeti dopuri de pluta.


Acelaşi mod de a udă răsadurile folosind bidoane mai mari. Cantitatea de apă va ajunge pentru mai multe zile.


Cu această idee de suport din lemn plantatul cepei va deveni o treaba uşoară. Dacă aţi pus deja ceapă la răsădit, nu-i nimic, puteţi încerca să-l confecţionaţi pentru primăvară viitoare.
Gustoasele ridichi pot fi plantate în cofraje de ouă. Cum? Foarte simplu. Decupaţi căpăcelele de la cofrag şi aşezaţi-l pe pământ. În găurile formate puteţi pune firele de răsaduri. Vor creşte individual, fără să va chinuiţi să le răriţi.


Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com