Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Cum a slăbit Jeni Nicolau 25 kg. In spate se ascund dureri și drame poate mai mari decât ale altora.

În realitate, în spatele succesului și exuberanței sale, se ascund dureri și drame poate mai mari decât ale altora și o poveste de viață extraordinară.

Drama artistei Jeni Nicolau: trăia în sărăcie și era umilită de colegii de școală

Într-o emisiune mai veche de la Antena Stars, artista și-a deschis sufletul și și-a spus povestea printre lacrimi. Rămasă fără tată la vârsta de 15 ani, Jeni Nicolau a trăit în sărăcie și a fost nevoită să se angajeze. De multe ori, la școală nu avea ce să-și ia la pachet, lucru pentru care era umilită de colegii ei: “În copilărie am aflat ce înseamnă sărăcia şi umilinţa. Înainte să moară tatăl meu, avem tot ce putea avea un copil, până la vârsta de 15 ani. Dar imediat după ce s-a stins, am avut o pensie de urmaş, eram trei copii. Şi îmi aduc aminte că nu împlinisem chiar 15 ani când m-am angajat. Când mă duceam la şcoală, copiii se uitau la mine în geantă să vadă ce pachet am, dar de multe ori nu aveam. Iar ei râdeau de mine”, a povestit artista în emisiunea “Necenzurat”.

Nu a putut să se căsătorească până la 40 de ani

Din toate timpurile, femeile și-au dorit să se vadă mirese. Ziua nunții este un moment unic în viață, la care visăm încontinuu până când se materializează. Iar Jeni Nicolau nu a făcut excepție. Dar dorința i s-a împlinit târziu, la 40 de ani, într-un moment în care își pierduse orice speranță. Ca să se mărite, a făcut tot ce i-a stat în putință: “Eu am ţinut post timp de 12 ani pentru că m-am căsătorit foarte târziu şi asta era un lucru care mie îmi lipsea. La mine în familie relaţiile erau foarte strânse. Eu nu fac parte din categoria femeilor care nu îşi doresc o familie, un bărbat sau un copil. M-am căsătorit într-un moment în care nu mă mai aşteptam. M-am căsătorit pentru prima dată la 40 de ani”, a mărturisit artista.

O neîmplinire a artistei este aceea de a nu avea copii, dar s-a împăcat cu gândul că aceasta este voia lui Dumnezeu și că El știe cel mai bine de ce are nevoie. Aşa că se mulţumeşte să fie aproape de cei ai surorii sale: “Am un regret. Sunt foarte multe femei care spun că nu îşi doresc copii. M-am rugat să devin mamă şi am înţeles că poate s-a gândit că e mai bine aşa. Copiii surorii mele sunt şi copiii mei. M-am obişnuit să nu Îl mai întreb de ce. Să Îi mulţumesc pentru tot ce îmi dă’, a mai spus Jeni Nicolau în emisiune.

Cum a slăbit Jeni Nicolau 25 kg

Ca orice femeie care dorește să arate bine, Jeni Nicolau a încercat să-și țină greutatea sub control. I-a plăcut, însă, să se implice în multe activități și să se dăruiască cu totul, iar acetse lucruri nu i-au lăsat suficientă energie pentru a se ocupa și de aspectul fizic: “M-am golit de energie publicului, iar asta mi-a cauzat unele probleme. Am avut multe, multe kilograme în plus, scăpasem de sub control. Mi-am dorit întotdeauna să arăt bine şi mi-am dorit să mă căsătoresc”, a mai povestit Jeni Nicolau în emisiunea “Necenzurat”. 

Lupta cu kilogramele în plus a fost lungă și grea, mai cu seamă pentru că, în spatele acestei lupte, se afla presiunea de a arăta bine pentru cel care avea să-i devină soț. Pentru că artista și-ar fi dorit să aibă o imagine bună mai cu seamă pentru acel EL care ar fi trebuit să apară de undeva decât pentru mulțumirea ei: “Într-o perioadă aveam peste 30 de kilograme în plus şi consideram că nu mai am pentru cine să mai slăbesc. Dacă nu îmi luam un antrenator de fitness care să mă ajute, puteam să îmi pierd viaţa. Pentru că am luat o cură de slăbire de la cineva, în primele trei zile nu am mâncat nimic, apoi am mâncat celebra supă de varză, iar următoarele trei zile am luat nişte medicamente şi am ajuns direct în spital. Singura dieta care m-a ajutat să slăbesc 25 de kilograme a fost să fac sală şi să mănânc mai puţin”, a mai spus artista.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.