Social Media

Cum alungi energia negativă din casă ?!

Pentru armonie în viață și în casă, este nevoie de energie bună, pozitivă. Din păcate, cea negativă se poate strânge foarte ușor, de la gânduri negre, neîncredere sau vibrație personală joasă.

Cum alungi energia negativă din casă ?!

Pe lângă aspectele legate de suflet, există și plante care tind să acumuleze energia negativă și să o mențină stragnantă în casă. Despre ce este vorba?

Mihai Voropchievici, numerolog, a nominalizat: ”Tot ce e cu țepi nu țineți în casă, cu excepția cactusului. Cactusul este cel mai mare acumulator de energii negative”.

Cum poți proteja casa și cum o poți ajuta să aibă energie bună, pozitivă

Cristalele sunt soluția, potrivit lui Voropchievici. „Eu am vreo cinci piramide. Am și de jad, de opal. Am și obsidian care elimină energiile negative.”

Obsidianul, de exemplu, acționează ca un burete negru care absoarbe tot ceea ce nu este pozitiv. Unele cristale, ținute prin casă, au rol benefic și alungă coșmarurile, fricile și anxietățile.

Pe lângă cristale, o altă soluție foarte bună de purificare a mediului în care trăim este fumigația. Bețigașele de salvie au o putere înaltă de purificare și eliminare a energiei negative.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.