Social Media

Cum arată acum Goldie Hawn, „fata cu zâmbet de aur”. Operațiile estetice au transformat-o total

O prezență adorabilă și îndrăgită pe vremuri, numită și „fata cu zâmbet de aur”, iată cum arată acum marea actriță Goldie Hawn. Ajunsă la vârsta de 74 de ani, vedeta este transformată total din cauza operațiilor estetice. Pe vremuri era una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood, însă timpul a fost crud cu ea.
Goldie Hawn era, cândva, una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Datorită aspectului fizic plăcut, i se spunea „fata cu zâmbet de aur”. Între timp, anii au trecut, iar bătrânețea începe să-și spună cuvântul pe chipul ei. Mai mult, a apelat și la operații estetice, care i-au înrăutățit fața, la cei 74 de ani.
Cum arată acum actrița Goldie Hawn
Goldie Hawn are o siluetă de invidiat la vârsta ei, însă chipul său nu mai este la fel de plăcut ca în anii tinereții. Presa internațională scrie că acest lucru este nu doar din cauza bătrâneții, ci și din cauza bisturiului, la care actrița ar fi apelat în repetate rânduri. Goldie Hawn nu a recunoscut niciodată că a apelat la operațiile estetice.

Unii dintre doctorii care au examinat ultimele apariții ale lui Goldie, Dr. Adam Hamawy, spune că Goldie Hawn și-ar fi făcut lifting facial și injectare cu fillere în obraji. Un alt medic estetician, Dr. Vartan Mardirossian, este de părere că fosta „fată cu zâmbet de aur” a apelat și la botox.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.