Social Media

Cum arată Pamela din Dallas la 71 de ani

Victoria Principal e una dintre cele mai îndrăgite actrițe din toate timpurile, dându-i viață, pe micile ecrane, celebrei Pamela din Dallas. Dar cum arată acum actrița de 71 de ani? Pamela din Dallas, una dintre cele mai cuceritoare actrițe de la Hollywood

De-a lungul carierei sale, Victoria Principal, alias Pamela din Dallas, a fost o femeie extrem de curtată, grație frumuseții sale răpitoare. Și-n anii de după retragerea oficială, actrița și-a păstrat trăsăturile fine și grația de odinioară.

Au fost, însă, și voci care au menționat de-a lungul timpului că actrița a exagerat cu operațiile estetice. „Este hidoasă fără make-up”, a fost mărturia unei surse citate de un tabloid. Fiind căsătorită cu un chirurg estetician, Victoria a recurs, pe ici-colo, la anumite ajustări. Însă, dă asigurări că nu a suferit nicio intervenție chirurgicală majoră.

Viața din prezent a Victoriei Principal

În prezent, Victoria Principal este retrasă la ferma sa din Arizona, unde are o proprietate impresionantă. În timpul liber, îi place să se plimbe de-a lungul vastei sale proprietăți și să se îngrijească de necuvântătoarele pe care le adăpostește. Ea are, de asemenea, un adăpost de animale în California, unde aduce animale salvate pentru a le reabilita.

„Am salvat și reabilitat animale care au fost neglijate și abuzate, care au nevoie de îngrijire medicală, răbdare și iubire pentru a se recupera fizic, emoțional și spiritual. Aceasta nu este o organizație caritabilă, ci mai degrabă ceva la care am visat. Ele rămân să trăiască cu mine pentru tot restul vieții lor”, a declarat fosta actriță.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.