Actualitate

Cum arată și cu ce se ocupă soțul medicului Monica Pop

Monica Pop, medic oftalmolog și manager al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, este o prezență constantă atât pe micile ecrane, cât și la evenimentele de top din Capitală.

Însă, pe cât de cunoscută este Monica Pop, pe atât de discret este soțul său.

Monica Pop, care anul acesta va împlini vârsta de 65 de ani, este o fire energică, extrovertită și întotdeauna preferă să spună lucrurilor pe nume, însă, în viața privată nu este la fel de deschisă. Puțini știu că medicul Monica Pop, buna prietenă a actriței Carmen Tănase, este căsătorită de 37 de ani cu Mircea Pop și au împreună o fată.
Mircea Pop este inginer chimist și cercetător științific în chimie organică. Conform celei mai recente declaratii de avere a Monicăi Pop, depusă chiar în decembrie 2017, soțul ei este angajat cu un salariu de circa 3.200 de lei la Centrul de Chimie Organică “C.D. Nenițescu”, care aparține Academiei Romane.

w

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.