Social Media

Cum arată unghiile femeii care le-a lăsat să crească timp de patru ani: „Le îngrijesc ca pe copiii mei”

Dacă ai cumva impresia că ai văzut femei cu unghii prea lungi, asta înseamnă că nu ai întâlnit-o pe această femeie, care și-a lăsat „podoabele falangelor” să crească timp de patru ani. Și, așa cum te-ai aștepta, rezultatul este unul pe măsură.

Elena Shilenkova (35 de ani), din Saint Petersburg, Rusia, avea dintotdeauna unghii mai mari decât majoritatea femeilor. Într-o zi, însă, a dat startul unei provocări extreme, atunci când a pus un pariu legat de cât de lungi poate să-și lase unghiile.

Răspunsul este… foarte lungi. Potrivit Diply, Elena a reușit să-și lasă unghiile să crească până la uluitoarea lungime de 12 centimetri.

Însă, chiar dacă și-a văzut visul împlinit, și anume recordul celor mai lungi unghii din Rusia, Elena nu plănuiește să scape de ele prea curând.

„Le numesc „bebelușii mei”, pentru că au patru ani și le îngrijesc ca pe copiii mei”, a mărturisit femeia.

Într-un mod ciudat, susține că lungimea unghiilor nu i-a afectat viața de zi cu zi, reușind să găsească alternative la modul în care duce la capăt anumite activități.

A.P.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.