vineri 21 septembrie 2018 9:17 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Cum deschizi o conservă folosind doar mâinile goale. Tehnica de supraviețuire pe care trebuie să o știe toată lumea
Adpres Market

Cum deschizi o conservă folosind doar mâinile goale. Tehnica de supraviețuire pe care trebuie să o știe toată lumea

AdpresFM - Radio Online Stations  

Dacă te afli vreodată într-o situație extremă de supraviețuire în care produsele alimentare proaspete sunt puține, știi deja faptul că cea mai bună alternativă o reprezintă conservele.Pentru că rezistă ani de zile, specialiștii recomandă să înlocuim regulat conservele din kitul se supraviețuire pregătit în caz de pericol.

Timp de decenii întregi, oamenii din toată lumea s-au simțit obligați să se pregătească pentru ce este mai rău. Amenințările de război nuclear, cataclismele naturale ori războaiele i-au făcut pe oameni să învețe că pavăza bună trece primejdia rea.

Există însă și o problemă. De obicei, conservele au nevoie de un deschizător special, în cazul în care nu au cheiță, iar dacă te afli în imposibilitatea de a avea deschizătorul, lucrurile se complică.

De aceea, este foarte important ca toată lumea să știe anumite trucuri, pentru a nu se afla într-o situație critică. Înainte de a pleca într-o excursie, sau pur și simplu pentru a învăța o tehnică minunată de supraviețuire, iată cea mai simplă tehnică pentru a deschide orice tip de conservă.Mulțumită utilizatorului CrazyRussianHacker de pe YouTube, folosind metoda sa simplă, veți putea consuma conținutul conservei în numai câteva secunde.

Ai nevoie doar de o conservă și de o bucată mică de beton. Se așază conserva cu parte de sus pe beton și apoi se aplică presiune pe partea laterală a cutiei. Se freacă înainte și înapoi timp de câteva secunde.După aceea, se ridică ușor conserva și se răsucește astfel încât partea frecată de beton este îndreptată în sus.Cu grijă pentru a evita accidentarea, aplică presiune, lucru care slăbește garnitura metalică.

sursa: liberoman.com

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com