miercuri 19 septembrie 2018 12:10 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Cum mint Serviciile Secrete Franceze?
Adpres Market
atentat-paris-11

Cum mint Serviciile Secrete Franceze?

AdpresFM - Radio Online Stations  

atentat - paris 1

 

Marea problema a Frantei de astazi a fost montata de socialisti, in anii ’80, cind, pentru a obtine voturi, au permis, cu Mitterand in frunte, migratia masiva a maghrebienilor in Franta! A fost prima invazie in Europa si iata ca Franta are astazi 7 milioane de musulmani.

Drama Parisului de astazi este ca Teroristii sint nascuti in Franta, potrivit mai multor martori ei vorbeau franceza fara accent. Faptul ca Serviciile au gasit pe strada 2 pasapoarte, unul de refugiat sirian si altul egiptean, nu au mare relevanta. Ele puteau fi „plantate” !

E clar ca Serviciile Secrete sint depasite dar sefii lor nu vor sa recunoasca. Nu ai cum sa asiguri securitate si siguranta cetatenilor francezi cind ai o baza de „selectie” de 7 milioane de oameni, peste 50% nascuti in Franta!

Dar in loc sa recunoasca acest lucru si sa isi dea demisia toti stabii din Servicii, ei fabrica un scenariu halucinant, pentru prosti: cica TINTA atentatelor de la Paris ar fi fost Presedintele Hollande !!! Aflat pe Stade de France, unde se disputa meciul de fotbal Franta-Germania.

O mare minciuna!

Potrivit Procurorului Parisului, in jurul Stade de France, am avut 3 teroristi care s-au aruncat in aer prin detonarea centurii explozive pe care o aveau asupra lor, dupa cum urmeaza:

1. La 21.20 – un terorist mort si un trecator
2. La 21.30 – un terorist mort
3. La 21.53 – un terorist mort

Asadar, centurile explozive au omorit 3 teroristi si 1 cetatean (trecator).

Bilantul  victimelor atentatelor a ajuns la 132 de morţi şi 349 de răniţi, dintre care 42 sunt în stare critică !

De fapt, in plina criza de competenta, Serviciile franceze vor sa arate ca si-au salvat Presedintele, el fiind de fapt TINTA, cum sugereaza pe site-urile si presa lor!

Din datele publice rezulta ca teroristii au fost mai inteligenti decit Serviciile. Au aruncat niste „artificii” la Stade de France, i-au mobilizat pe toti fraierii din Servicii acolo, dar in schimb au comis masacrele in Centrul Parisului!

Cea mai buna dovada este reactia intirziata de la Bataclan, acolo unde era concertul rock: abia la ora 21.40 teroristii intra in Bataclan si produc cel mai mare masacru din istoria Frantei: peste 100 de morti si peste 300 de raniti! Iar Serviciile intervin dupa o ora!!!

Hollande nu a fost niciodata TINTA ! Pina si o mina de teroristi timpiti stiu ca e prea bine pazit! TINTA au fost francezii si DA, chiar avem un razboi, cum spune Hollande, doar ca e un razboi civil: teroristii sint cetateni francezi!

Lui Hollande ii convine minciuna Serviciilor fiindca ii mai aduce niste procente in sondaje. In citeva zile vor avea loc alegeri regionale si Marine Le Pen este in asentimentul multor cetateni francezi, se afla in fruntea sondajelor!

Radu Moraru

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com