Actualitate

Cum proceda pedofilul olandez ca să își ascundă urmele

Pedofilul olandez, vinovat de moartea fetiței din Gura Șuții se pare că și-a plănuit îndelung mișcările atât timp cât a fost prin România.

Camerele de supraveghere au arătat noi imagini care ajută la reconstituirea crimei, potrivit  transparentnews.ro

În primul rând, Johannes Visscher, și-a schimbat zilnic locul de cazare atâta timp cât a stat în România. El a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce merge spre camera de hotel în plină noapte. Apoi pornește spre Gura Șuții cu cinci ore înainte de uciderea fetiței de 11 ani.

Camerele îl surprind în București prima dată pe olandez în noaptea dinaintea crimei, mai precis la ora 3.23 dimineața. Coboară din mașină și traversează strada Sfântul Ștefan. Se duce la apartamentul închiriat în regim hotelier.

Nouă ore mai târziu, olandezul a plecat din clădire. În apartamentul din București nu și-a petrecut noaptea singur pentru că polițiștii au găsit în cameră probe biologice care confirmă că a întreținut relații sexuale.

Despre olandezul pedofil chiar și fostele lui iubite spun că era un monstru cu chip de om. A fost căsătorit și a avut o fetiță. După ce a divorțat s-a recăsătorit din nou.

Lucian Ionescu


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.