Social Media

Cum puteți să confecționați măștile fără mașină de cusut? Mască reutilizabilă de protecție în doar 2 minute!

Încercați să pregătiți măștile de protecție de sine stătător! Este foarte simplu!

AVEȚI NEVOIE DE:

-o bucată de bumbac, cu dimensiunile de 20 x 36 cm;

-2 elastice cu lungimea de 17 cm;

-ață de culoarea potrivită;

-ac;

-foarfece;

-fier de călcat.

MOD DE LUCRU:

1.Îndoiți bucata de bumbac în jumătate (în direcție longitudinală), astfel încât fața ei să fie în interior. Astfel veți obține un dreptunghi cu dimensiunile de 20 x 18 cm.

2.După aceasta îndoiți marginile libere (20 cm), paralele cu cele unite, spre exterior, cu circa 1 cm. Fixați-le cu ajutorul fierului de călcat.

3.Realizați 2 pliuri în interiorul bucății de material, fixându-le cu ajutorul fierului de călcat. Ca să fie mai stabile, treceți cu fierul de călcat pe ambele lor părți. 

4.Desfaceți bucata de material și așezați capătul unui elastic lângă cea de-a treia îndoitură. Apoi refaceți primele 2 pliuri și puneți celălalt capăt al elasticului lângă marginea bucății de material (orientați-vă după imaginile prezentate mai jos).

5.Refaceți celelalte pliuri, după care coaseți marginea viitoarei măști, la nivelul căreia se află capetele elasticului, prinzându-le și pe acestea în cusătură.

6.Desfaceți puțin materialul și așezați capetele celuilalt elastic la nivelul marginii opuse. Refaceți pliurile și coaseți marginea în mod similar.

7.Întoarceți masca obținută pe față. Este gata de utilizare!

8.Spălați-o după fiecare utilizare! 

Spor la treabă! Aveți grijă de dumneavoastră!

The post Cum puteți să confecționați măștile fără mașină de cusut? Mască reutilizabilă de protecție în doar 2 minute! appeared first on Retete-Usoare.eu.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.