Social Media

Cum puteți să tăiați sfoara fără foarfece și alte instrumente ascuțite? Un truc util!

Viața este foarte imprevizibilă. De aceea, este dificil să presupunem abilitățile, de care putem avea nevoie în diferite situații. Totuși niciodată nu va fi excesiv, dacă le vom avea în „bagajul nostru de cunoștințe”. Să luăm ca exemplu această metodă de tăiere a sforii fără instrumente ascuțite!

Probabil știți că ruperea sforii cu mâinile, îndeosebi dacă sunteți o domnișoară, nu este deloc ușoară. Aparent, acest lucru poate fi făcut fără instrumente, când acestea nu se află la îndemână, pur și simplu frecând sfoara de ea însăși. Nu vă puteți imagina cum anume are loc procedura respectivă? Totul este foarte simplu! Priviți imaginile de mai jos și învățați.

MOD DE LUCRU:

1.Dacă aveți nevoie de o bucată de sfoară cu o anumită lungime, măsurați-o și marcați locul viitoarei secțiuni.

2.Apoi fixați sfoara cu tălpile, plasând locul viitoarei secțiuni pe mijloc, la o distanță mică de sol sau podea.

3.Introduceți celălalt capăt al sforii pe sub bucata fixată, astfel încât să se suprapună cu locul, pe care îl veți secționa.

4.Începeți să frecați bucata de sfoară, pe care o țineți în mâini, de cea fixată cu picioarele. Peste câteva clipe sfoara se va tăia!

5.Acest truc este valabil și pentru sfori mai groase.

6.Este uimitor faptul că sfoara groasă poate fi tăiată chiar și cu o sfoară subțire, urmând același principiu.

Chiar dacă nu veți avea nevoie de această aptitudine în viață, puteți să puneți pariu cu prietenii voștri, spunându-le că veți rupe funia fără cuțit și foarfece. Veți vedea: ei vor fi foarte surprinși, când veți câștiga acest pariu!

Nu se știe când acest truc vă va fi de folos, dar merită să-l includeți în arsenalul dumneavoastră de cunoștințe. Nu uitați să distribuiți articolul prietenilor voștri!

Spor la treabă!

The post Cum puteți să tăiați sfoara fără foarfece și alte instrumente ascuțite? Un truc util! appeared first on Retete Usoare.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.