Sfaturi Utile

Cum să te tunzi singur, acasă, în autoizolare. Lecții de la stiliști și amatori

Frizeriile și saloanele de înfrumusețare din toată țara sunt închise, așa că românii au descoperit tunsul de acasă. Fiecare, după posibilități și talent. Testul se dă evident online și devine leapșa pentru grupul de prieteni.

Robert obișnuia să se tundă la salon o dată la două săptămâni. Cum salonul este închis pe timpul stării de urgență, tânărul s-a transformat în propriul frizer. Ca să fie sigur că iese bine, și-a rugat stilistul să îl îndrume online.

Părul scurt trebuie tuns o dată la 2-3 săptămâni pentru a evita aspectul neglijent. Așa că cei mai curajoși și inventivi au pus mâna pe foarfeca.

În joc au intrat și stiliștii, de asemenea izolați la domiciliu. Dacă respectați câteva reguli, spun stiliștii, frizură “de casă” poate fi o adevărată “capodoperă”.

Adrian Solomon, stilist: ”La doamne să respectați câteva unghiuri. Cei cu părul lung să își pieptene părul și să îl prindă în vârful capului, automat tunsoarea va ieși în scări. Cei care au bob, să își prindă părul în spate sub zona osului occipital, într-o parte să pieptene până în colțul ochiului și să taie acolo, automat bretonul va fi de la sparnceană”.

Tunsul acasă se practică pe tot mapamondul în această perioada de izolare. Nu vă descurajați dacă tunsoarea nu iese din prima. După ce părul crește, puteți exersa din nou.

Sursa stirileprotv.ro


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.