Social Media

Cunoscutul stilist Ellias a revenit de Craciun cu videoclipul piesei Opreste Planeta o melodie speciala. Un videoclip aparte si extrem de interesant.

Chiar în ziua sfântă de Crăciun cunoscutul stilist sibian Ellias și-a lansat videoclipul piesei “Oprește Planeta”. O melodie specială, cu un videoclip aparte, despre care puteți află mai multe detalii în continuare.

Atunci când nu este stilist sau nu lucrează în domeniul modei, Alin Deju face muzică iar numele de scenă este Ellias. Are deja la activ șapte piese și videoclipuri interesante, în care a pus suflet și asta se vede atunci când le urmăriți sau le ascultați. Însă și de data aceasta solistul a făcut la fel cu noua sa piesă specială care se numește “Oprește planeta” la care a filmat un videoclip extrem de interesant despre care vă spunem mai multe detalii.

“Piesa “Oprește planeta” mi-a fost prezentată de Ovidiu Junghiatu cu care am mai colaborat la o piesă prin Voicesmedia. Categotic am acceptat acest proiect muzical pentru că este o piesă de suflet, o melodie de familie. Am ales să o lansez chiar de Crăciun pentru că oamenii erau în perioada aceea acasă și aveau timp să mediteze la viață, la ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă.

Am lansat “Oprește planeta” pentru că are acel mesaj când ai vrea să spui stop pentru că nu mai poți, nu mai reziști la ce se întâmplă în jurul tău. O piesă din suflet pentru suflete”, ne-a mai mărturisit solistul care este foarte încântat de ceea ce face. Tot el ne-a mai spus că muzica și textul dar și viora sunt realizate de Ovidiu Junghiatu iar de muzică și orchestrație s-a ocupat Andy Robert. La videoclipul piesei au lucrat o echipă de 8 persoae și au fimat 2 zile împreună cu CBO films și Creative film.

Tot Ellias ne-a povestit că pentru acest videoclip și-a dorit să filmeze la o biserica fortificată din Satul Hosman, din Sibiu, satul său natal, care este unul săsesc. Însă nu s-a mai putut într-un final și pînă la urmă au filmat într-o biserică săsească. Va invităm să urmăriți videoclipul în continare și să ne spuneți părerile voastre despre acesta.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.