sâmbătă 22 septembrie 2018 10:00 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / Cupluri de zodii care se vor despărți
Adpres Market

Cupluri de zodii care se vor despărți

AdpresFM - Radio Online Stations  

Uneori, despărțirea este inevitabilă. Oricât de mult ai lupta să îți salvezi relația, ceva intervine în viața de familie și te determină să te separi de partener. Din punct de vedere astrologic, există câteva cupluri de zodii care pur și simplu nu au ce căuta împreună! Află care sunt acestea! 


Taur și Balanță

Se plac, se iubesc, dar nu pot trăi prea mult timp unul lângă celălalt. Nativul Taur este o persoană mult prea impulsivă pentru echilibrata Balanță. Unde mai pui că Pământul cu Aerul nici măcar nu se influențează reciproc? Un mariaj între cei doi va deveni, cu timpul, extrem de toxic. Nu se pot înțelege, mai ales când vine vorba de resursele financiare. În timp ce nativul Taur este mai econom de fel, Balanței îi plac lucrurile scumpe, valoroase, cu care să se etaleze în public. Banii ar putea fi chiar motivul principal al divorțului.

Rac și Săgetător

Nativul Rac este cald, iubitor, sensibil și blând, în timp ce nativul Săgetător are ochi pentru mai multe persoane. Există ceva în natura lui care îl determină să își înșele partenerul. E posibil să se plictisească în căsnicie și să divorțeze pentru că și-a găsit pe altcineva, lucru care îl va face să sufere enorm pe nativul Rac. Deși se spune că Apa stinge Focul, în acest caz, Focul se ferește de Apă și fuge din calea ei. Nativul Rac nu va înțelege niciodată de ce a fost părăsit.

Află ce alte cupluri de zodii nu au mari șanse împreună pe clickpentrufemei.ro.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com