sâmbătă 22 septembrie 2018 10:36 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / Cupluri de zodii predestinate divorţului
Adpres Market

Cupluri de zodii predestinate divorţului

AdpresFM - Radio Online Stations  

Uneori, divorţul este inevitabil într-o căsnicie. Din punct de vedere zodiacal, există anumite semne care funcţionează perfect împreună şi au o chimie aparte, dar există şi altele care ajung de la iubire la ură într-un timp foarte scurt. Află care sunt zodiile predestinate să divorţeze! 


Fecioară şi Săgetător

Lucrurile nu sunt aşa simple cum par! Nativii Fecioară nu sunt atât de deschişi din punct de vedere sentimental şi au probleme la capitolul încredere. Pe de altă parte, nativii Săgetător nu prea par să îşi dorească o relaţie serioasă, de viitor, ci mai degrabă o aventură. În timp ce Fecioara şi-ar dori mai multă stabilitate, Săgetătorul va căuta să fugă de responsabilităţi, iar căsnicia lor ar fi un total dezastru. Opiniile lor despre viaţă sunt aproape total opuse, căci ambii au nevoie de lucruri diferite. Cel mai bine ar fi să îşi găsească fiecare alt partener, însă fără a se trăda reciproc.

Gemeni şi Capricorn

Aceste două semne zodiacale sunt condamnate la nefericire încă de la prima vedere. Nativii Gemeni iubesc să îşi trăiască viaţa şi să petreacă, în timp ce nativii Capricorn sunt extrem de serioşi şi caută să îşi facă mereu planuri, fiind mai muncitori, mai analitici. Nu este o combinaţie reuşită din punct de vedere sentimental, căci ambii parteneri vor avea de suferit. Geamănul se plictiseşte rapid de ceea ce îi oferă Capricornul, iar acesta din urmă devine frustrat. Nu se vor schimba niciodată, motiv pentru care vor ajunge să divorţeze şi să o ia de la capăt pe drumuri separate.

Descoperă ce alte perechi de zodii nu au șanse să rămână împreună pe clickpentrufemei.ro.

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com