vineri 21 septembrie 2018 1:42 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / Cupluri din zodiac care se îndrăgostesc, dar se despart
Adpres Market

Cupluri din zodiac care se îndrăgostesc, dar se despart

AdpresFM - Radio Online Stations  

În ceea ce privește zodiacul, se pare că există 12 cupluri menite să se îndrăgostească și care ajung în cele din urmă să se despartă. Deși ai crede că de vină sunt astrele, se pare că și trăsăturile celor doi parteneri îi fac să creadă că sunt făcuți unul pentru celălalt, dar în realitate să nu se potrivească deloc. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!


Berbec și Rac

La început, această relație pare mai mult un fel de aventură nebunească și plină de pasiune. Cei doi vor fi atât de îndrăgostiți, încât nu vor mai gândi rațional și vor decide chiar să se căsătorească. Totuși, cu timpul, acești nativi vor realiza că nu îi leagă nimic și că sunt total diferiți.

Taur și Săgetător

Acești nativi vor fi atrași la început unul de celălalt de diferențele dintre ei. Totuși, acele diferențe care păreau atât de frumoase la început vor începe treptat să le macine nervii. Săgetătorul este imprevizibil și aventuros, pe când Taurul este cu picioarele pe pământ și stabil. Acesta din urmă va încerca să îl controleze pe rebelul Săgetător, gest care va duce, inevitabil, la despărțire. 

Gemeni și Pești

Peștii sunt extrem de intenși atunci când vine vorba de emoții, în timp ce Gemenii se lasă pradă mai mult dorințelor. Deși inițial se vor simți atrași de Pești datorită creativității acestora, nu vor reuși să le rămână la fel de fideli pentru mult timp. Deoarece au o natură liberă, Gemenii sunt foarte greu de stăpânit, iar Peștii vor avea des crize de gelozie. Din acest motiv, cei doi nativi vor alege să se despartă.

Mai multe pe divahair.ro.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com