Sanatate

Cursurile de recoltare si injectii – o oportunitate educationala pentru cadrele medicale din Romania

Asociatia Succes in Educatie si Sport este un ONG din Romania care s-a perfectionat in educatia medicala. In ultimii ani au fost organizate periodic sesiuni de instruire in vederea perfectionarii cadrelor medicale din Romania.

Aceste cursuri de recoltare probe biologice si injectii sunt o alternativa practica la sistemul clasic de invatamant, in care participantii au posiblitatea de a exersa practic si invata de la lectori cu experienta in campul muncii.

Montare de branula, injectii intramusculare, injectii intravenoase, recoltare de sange sunt doar o parte din tehnicile studiate la acest curs.
The post Cursurile de recoltare si injectii – o oportunitate educationala pentru cadrele medicale din Romania appeared first on exclusivNEWS.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.