joi 20 septembrie 2018 11:32 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / CUTREMUR ÎN JUSTIȚIE! CSM are un MESAJ TRANȘANT pentru toți procurorii și judecătorii care au participat la proteste
Adpres Market

CUTREMUR ÎN JUSTIȚIE! CSM are un MESAJ TRANȘANT pentru toți procurorii și judecătorii care au participat la proteste

AdpresFM - Radio Online Stations  

Un membru CSM a anunțat un adevărat cutremul în jutiție, precizând că procurorii și judecătorii care au participat la diferite forme de protest vor fi judecați în fața Consiliului.
Anunțul a fost făcut, luni seara, de către Victor Alistar.

„Vom ajunge ca magistrații să se solidarizeze cu asemenea neajunsuri. Eu le cer să nu mai dea curs la astfel de solidarizări cu sloganuri, ci să apere justiția, să redea încrederea oamenilor în ei. Secția de procurori și de judecători va decide despre solidarizarea acestor magistrați. Lucrurile nu pot rămâne așa. Unii sunt, mai degrabă, activiști decât magistrați.Nu au dreptate atunci când apără greșeli și erori, ci când apără jurământul Ei ies din zona de onestitate, e o minoritate”, a declarat Victor Alistar la Antena 3.

Săptămâna trecută, peste 1000 de judecatori și procurori au solicitat CSM-ului să se implice după atacurile lansate împotriva justiției de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

„Se impune apararea justitiei ca sistem, precum si a judecatorilor si a procurorilor, intrucat afirmatiile formulate sunt de natura sa produca un impact negativ asupra sistemului judiciar, aducand atingere independentei, prestigiului si credibilitatii in ansamblul sau”, au cerut magistratii.

Articolul CUTREMUR ÎN JUSTIȚIE! CSM are un MESAJ TRANȘANT pentru toți procurorii și judecătorii care au participat la proteste apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com