miercuri 26 septembrie 2018 2:35 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / CUTREMURĂTOR Dezvăluiri din IADUL ISIS | ”Mi-a spus că orice femeie capturată va deveni musulmană dacă zece luptători o violează”
Adpres Market
fem

CUTREMURĂTOR Dezvăluiri din IADUL ISIS | ”Mi-a spus că orice femeie capturată va deveni musulmană dacă zece luptători o violează”

AdpresFM - Radio Online Stations  

femJihadiştii susţin că orice femeie capturată devine musulmană dacă zece luptători ai grupării Stat Islamic o violează, a povestit o tânără care a fost sclava militanţilor, fiind violată de 12 bărbaţi, relatează CNN.

Noor a devenit sclavă după ce gruparea Stat Islamic a atacat satul său din provincia irakiană Sinjar. Tânăra în vârstă de 22 de ani a declarat că militantul care a capturat-o a violat-o, dar nu înainte de a încerca să se justifice.

„Mi-a arătat o scrisoare şi a spus că aceasta arată că orice femeie capturată va deveni musulmană dacă zece luptători SI o violează. (Pe scrisoare) figura steagul Statului Islamic şi o fotografie a (liderului grupării) Abu Bakr al-Baghdadi”, a povestit femeia. După ce a violat-o, luptătorul a dat-o altor 11 prieteni, care de asemenea au agresat-o sexual.

Înainte ca gruparea SI să atace Sinjar, căsătoria în afara religiei yazidi era strict condamnată, iar cei acuzaţi de adulter, inclusiv victimele violului, puteau fi ucişi pentru dezonorarea familiei lor.

Dar acest lucru începe să se schimbe, a afirmat Baba Sheikh, liderul spiritual al credincioşilor yazidi, care îşi doreşte ca cei răpiţi de SI să se întoarcă acasă. „Oricine se întoarce va fi primit cu căldură acasă”, a subliniat el. Victimele „ar trebui să ţină capul sus. Nu au făcut nimic rău şi nu ar trebui să-şi facă griji”.

Pe teritoriul controlat de gruparea Stat Islamic, femeile yazidi pot fi cumpărate şi vândute pe bani, în schimbul armelor sau chiar oferite cadou. Gruparea jihadistă a făcut din viol şi sclavie parte din religia sa. „Luptătorii SI ne-au spus că acesta este ordinul lui Abu Bakr al-Baghdadi şi trebuie să îl execute”, a explicat Noor.

În revista sa online în limba engleză, Dabiq, gruparea Stat Islamic îşi justifică brutalitatea faţă de credincioşii yazidi. „Aservirea familiilor necredincioşilor şi transformarea femeilor lor în concubine este un aspect al sharia (legea islamică-n.r.) pe care, dacă cineva îl neagă sau îl ironizează, ar nega sau ironiza versetele Coranului şi învăţăturile profetului”.

Dar teologii din lume susţin că acţiunile grupării SI nu au nicio legătură cu islamul. „Oamenii din SI nu reprezintă islamul. De fapt, ei sunt anti-islam”, afirmă imamul Ajmal Masroor, din Londra. „Ei au deturnat islamul, l-au denigrat, l-au profanat”, adaugă el. „În islam, capturarea unor persoane, maltratarea lor, folosirea lor ca sclave sexuale, torturarea şi uciderea lor este total interzisă”.

sursa: gandul.info

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com