Actualitate

Cutremurător. O femeie şi-a ucis trei bebeluşi. Ce au descoperit poliţiştii

buburuza.ro   buburuza.ro

O femeie în vârstă de 37 de ani din Suceava a șocat întreaga Românie. Mamă a doi copii, aceasta a născut recent acasă și și-a îngropat bebelușul în curtea casei.

Ajunse la fața locului, autoritățile au aflat că femeia nu ar fi făcut prima oară asta: ar mai fi îngropat cel puțin alți doi bebeluși pe care nu a vrut să îi crească, potrivit transparentnews.ro

Pe ultimul dintre copii l-a adus pe lume vineri, 9 august. Poliția a fost alertată luni, 12 august de către localnici. Aceștia au descins în localitatea Poiana Negrii, acasă la respectiva femeie și au descoperit că își îngropase nou-născutul. Soțul a fost întrebat dacă știa că femeia este însărcinată și dacă a văzut ce a făcut cu micuții, iar acesta a spus că habar nu avea că nevasta era gravidă.

Femeia, inginer de meserie, a fost internată la Spitalul din Vatra Dornei unde va fi expertizată psihiatric. Aceasta a surprins cu reacția ei: a recunoscut faptele totul senin. Pe numele femeii a fost deschis un dosar penal pentru pruncucidere.

„La data de 09 august 2019, în timp ce se afla la domiciliul său din zona rurală a judeţului Suceava, o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naştere, singură, neasistată de cadre medicale, unui nou-născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viaţa şi pe care l-a ascuns. Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Femeia a atras atenția vecinilor care au văzut-o cu burta până la gură, iar a doua zi, știind că ar fi născut, au intrat la îndoială. Copilul găsit mort era pus într-un sac și băgat în pământ.

Lucian Ionescu

pni.ro%20

Comment here