Social Media

Cuvintele care vă lipsesc de energie – depuneți tot efortul pentru a le evita!

Majoritatea cuvintelor, pe care le rostim în viața de zi cu zi, afectează viitorul nostru. Există cuvinte care atrag norocul, dar există și cele care îl îndepărtează.

Dacă veți ignora importanța cuvintelor rostite, atunci apariția problemelor în viața dvs nu se vor lăsa așteptate. Cuvintele dăunătoare, pronunțate de dvs, nu trebuie împărțite în categorii și subtipuri. Acestea trebuie doar să fie excluse definitiv din viața dvs. Mulți psihologi și specialiști în bioenergie au opinii diferite, referitor la cuvintele ce pot aduce probleme. Însă, chiar și la ei există multe coincidențe.

De ce unele cuvinte ne sperie propriul noroc?

Este important să știm că cauza principală sunt undele energetice care pătrund prin spațiul din jurul nostru. Ele ne unesc cu Centrul Universului, care ne poate da noroc și tot ceea ce ne dorim, doar într-un moment.

Una dintre principalele legi a Universului ne spune că gândurile sunt materiale. Cuvintele reprezintă gânduri exprimate în voce, deoarece adesea spunem exact ceea ce gândim. Cuvintele sunt mult mai puternice, deoarece sunt gânduri exprimate, complete.

Pentru a atrage energia pozitivă a Universului, folosiți doar cuvinte care atrag norocul. Ele vă vor ajuta să vă realizați orice scop și să vă bucurați de viață.

Cuvintele care vă lipsesc de energia pozitivă 

Cuvintele ”toxice” trebuie numaidecât memorizate. Cu cât le spui mai rar, cu atât va fi mai bine pentru dvs. Ele blochează fluxurile energetice necesare, ce se unesc cu centrul Universului.

1-ul cuvânt: NU

Acesta este principalul adversar al fericirii. Învățați să formulați gândurile astfel, încât să nu folosiți prea des acest cuvânt. În mod ideal, bineînțeles, nu ar trebui să-l spuneți niciodată, dar este imposibil. Încercați să minimizați utilizarea acestui cuvânt. Aceasta este cea mai importantă negare ce distruge energia biologică pozitivă.

Al 2-lea cuvânt: URĂSC

Ura este cel mai groaznic cuvânt ce poate lua naștere în sufletul nostru. Nu are nici o scuză. Nici într-un caz nu se poate de rostit, chiar și în glumă. Să scăpați de acest cuvânt este ușor, deoarece chiar dacă sunteți deprimat sau dacă cineva v-a supărat, atunci cuvântul ”urăsc” nu este necesar de pronunțat. Vă puteți exprima indignarea cu alte cuvinte.

Al 3-lea cuvânt: BLESTEM

Nu pronunțați și nu doriți nimănui rău cu ajutorul acestui cuvânt ”toxic”. Aveți o șansă reală de a transforma viața cuiva în ”iad”, dar să nu vă bucurați de aceasta. Dacă ați găsit calea cum să pedepsiți agresorul, mai devreme sau mai târziu, totul se va întoarce spre dvs. Avertismentele sunt exprimate de psihologi, care știu foarte bine ce înseamnă acest cuvânt și forța lui puternică. Vă va scade protecția în fața ”dungilor negre” ale vieții.

Al 4-lea cuvânt: PROBLEMA

La prima vedere se pare că acest cuvânt este inofensiv. Dar, atunci când într-adevăr faceți față unor probleme, străduiți-vă să nu pronunțați acest cuvânt, deoarece are o energie destul de negativă. Din toată lista noastră, acest cuvânt este cel mai inofensiv, dar încercați să nu rostiți cuvântul ”problemă”, chiar dacă aceasta are loc cu adevărat.

Al 5-lea cuvânt: SĂRĂCIA

”Sărăcia” privează energia nu numai a dvs, ci și a locuinței în care vă aflați. Dacă nu doriți să pierdeți norocul, înlocuiți acest cuvânt cu alte sinonime.

Al 6-lea cuvânt: MOARTEA

Dacă nu vreți să riscați cu sănătatea, atunci nu rostiți acest cuvânt în voce. Nu doar vă lipsește de energie, ci și de vitalitate. Rostind acest cuvânt, faceți lumea din jurul dvs izolată și rece.

Al 7-lea cuvânt: LA NAIBA

Nu numai oamenii credincioși știu că dacă rostiți acest cuvânt, atrageți forțele întunericului. Psihiatrii și clarvăzătorii spun că Diavolul și toate cuvintele sale derivate sunt ca un magnet pentru energia și evenimentele negative. Dacă nu doriți că orice afacere să se încheie prost sau prietenii să se transforme în dușmani, atunci nu rostiți niciodată acest cuvânt.

Al 8-lea cuvânt: NICIODATĂ

Să nu spui niciodată ”niciodată” – această vorbă are o importanță enormă. Chiar într-un context plăcut, acest cuvânt te privează de energia vitală. Distrugeți pozitivul în sine însuși, când pronunți ”niciodată”. Acest cuvânt este ca lumina roșie a unui semafor, care se aprinde brusc în timp mașina circulă cu viteză – aceasta nu se va putea opri. Astfel, nu veți putea evita consecințele.

Al 9-lea cuvânt: GHINION

Cuvântul în sine are un caracter destul de neplăcut, ce reprezintă răul principal pentru noroc. Când vă plângeți cuiva despre lucruri îngrijorătoare sau probleme, nu mai așteptați să vină norocul. Orice stare deprimată te face să spui despre tine că ai ghinion, dar trebuie să te controlezi și să eviți acest cuvânt.

Al 10-lea cuvânt: OBOSIT

Chiar dacă ești obosit, nu este nevoie să vorbești despre această stare. Acestea sunt subtilitățile psihologiei. Adevărul este că atunci când spui că ești obosit, mai tare atragi atenția asupra acestei stări și uiți că mai ai putere.

Al 11-lea cuvânt: PROST

Acest cuvânt are o istorie bogată. Uneori descrie perfect acțiunile unei persoane, dar nu este un motiv să-l pronunțați. Dvs credeți că ”prost” este un cuvânt inofensiv, dar nu e așa. Rostind acest cuvânt, îți atribui inferioritatea.

Al 12-lea cuvânt: NU POT

Particula importantă de evitat este ”NU”. Puteți face totul, pentru că sunteți OM. Sunteți o ființă rațională care are toate șansele de a câștiga. Spuneți că puteți face orice!

Al 13-lea cuvânt: FĂRĂ SPERANȚĂ

Nu este nimic fără de speranță! Dvs vă controlați destinul, prezentul și viitorul. Dacă cu adevărat vă DORIȚI ceva, atunci nu va fi niciodată fără speranță!

Iată care sunt cele 13 cuvinte ”toxice” – nu este atât de mult, având în vedere că unele din ele pot fi evitate cu totul, iar restul pot fi înlocuite cu sinonime. Norocul va fi mereu alături de dvs, dacă rezumați din cuvintele care vă împiedică să primiți pozitivul de la Centrul Universului. Sunteți de acord?

The post Cuvintele care vă lipsesc de energie – depuneți tot efortul pentru a le evita! appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.