Actualitate

Dacă există ceva ce seamănă cu un stat paralel în România

 Președintele Klaus Iohannis a declarat la Timiș, în cadrul Adunării Regionale a organizațiilor PNL regiunea Vest, că statul paralel este PSD, partid pe care îl consideră în continuare un adversar puternic, „adânc înșurubat în structurile statului”.

„În mod normal despre reconstrucția unui stat se vorbește după un război. Dragii mei, noi suntem în plin război cu PSD. Dar de ce facem noi asta? De ce suntem noi în război cu PSD-ul. Fiindcă noi, voi liberalii și cu mine, suntem oameni ai păcii, ai construcție, noi suntem oameni care dorescă să dezvolte România. De ce am intrat noi într-un război? Vă amintiți cunm a câștigat PSD alegerile, cu promisiune despre lapte și miere și din prima zi au început să atace România și pe români. Au început, gașca de penali au început să atace justiția din România. Și ne-a opus și voi și eu. După care au început să atace toate sistemele mari din România”, a declarat Klaus Iohannis.

„Au început cu justiția, au continuat să înșurubeze neamuri și prietenari peste tot în funcții de conducere, în administrație, în sănătate, în învățământ. Și, cum se zice la noi, nu o mai dat Sfântul să se oprească. Am rămas cu toții mască. Cum se spune când au început să atace economia românească, când au nceput să atace partenerii noștri, când au început să atace pe români. Și atunci cineva trebuia să spună – atât”, a mai spus Iohannis.

Președintele și candidat PNL pentru un nou mandat la Cotroceni a vorbit și de statul paralel, sintagmă folosită de social democrați, în special în perioada lui Liviu Dragnea, și care însemna un sistem ocult în toate instituțiile de forță de România.

„PSD e în continuare un adversar foarte puternic, PSD e adânc înșurubat în structurile statului. Dacă există ceva ce seamănă cu un stat paralel în România, atunci acesta se numește PSD, fiindcă ei sunt adânc înșurbați și în paralel cu agenda românilor, sau chiar în contrasens. Iar noi am început să câștigăm bătălii importante, alegerile europarlamentare, referendumul și recent moțiunea de cenzură. Dar războiul nu s-a terminat. Urmează prezidențialele, localele și parlamentarele și eu îmi doresc să le câștigăm pe toate împreună”, a afirmat Iohannis.

Sursa: News 24 Romania.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.