Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Editoriale

Daca vrei sa fii viu in viata asta, ai o singura solutie: Propria evolutie…

Singura solutie este propria evolutie. Dacă vrei sa fii viu în viata asta, ai o singura soluție. Sa te autoeduci, asa cum ai vrea tu sa fii, deja sunt atâtea resurse, specialiști, cărți educative…Chiar nu ai pe cine sa dai vina, după ce știi toate astea, ca exista soluții și tu ești propriu educator:

“Logica emotiilor spune asa: in fata unei situatii care nu poate fi schimbata, singura optiune este schimbarea atitudinii fata de ceea ce este. pe repeat, ca alte optiuni nu exista!

Nu rareori vei intalni oameni care si dupa zeci de ani raman blocati intr-o poveste a victimizarii cu privire la copilarie, justificandu-si astfel esecuri sociale sau comportamentele dubioase fata de ceilalti. nu rezolva nimic, nu trec peste nimic ci repeta compulsiv pomelnicul neajunsului, cautand salvatori in tot soiul de relatii romantice. cautarea e degeaba.

Vorbind despre probleme, le dam putere iar a te plange constant intareste mecanismele cognitive negative ( neurostiinta are grafice care demonstreaza crystal clear – pentru sceptici, google “complaining rewires the brain for negativity”).

Ceea ce nu mai poate fi schimbat trebuie reinterpretat! educatia si copilaria au fost pana la 18 ani, asa cum a fost, restul este autoeducatie! De cand s-a terminat copilaria cu siguranta au fost nenumarate influente, modele si exemple despre cum se poate si altfel, de ce acestea nu ar avea aceeasi validitate ca si influentele nefericite ale copilariei?!…

Pentru ca dezvoltam viciul victimizarii, pentru ca e mai comod sa te plangi decat sa schimbi, pentru ca nu vrem sa acceptam ca nu te salveaza nimeni decat tu insuti si nici macar nu este atat de greu, trebuie doar sa te trezesti din halucinarea emotionala.

Rescrie-ti povestea vietii, nu cu cerneala victimizarii sau a justificarii, ci cu abilitatea caracteristica inteligentei care se numeste rezolvare de probleme.

You are god, deal with it!
Fii propria ta flacara si propriul tau altar, e un hobby foarte productiv.

Stiti care e culmea terapiei?!
Sa descoperi ca nici trecutul nu mai este ce a fost!…” Sofia Dumitru


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.