joi 18 octombrie 2018 12:24 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Dacia Duster, modelul care a apărut pe străzi şi a REVOLTAT românii. Este incredibil aşa ceva!
Adpres Market

Dacia Duster, modelul care a apărut pe străzi şi a REVOLTAT românii. Este incredibil aşa ceva!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Pe un site de socializare au apărut poze cu o mașină a Poliţiei Locale Sebeş, model Dacia Duster, inscripționată greșit. 


Din denumirea instituției lipsește un “I”, pe aceasta fiind scris “Polția Locală Sebeș”. Detalii şi pe realitateadealba.net. 

Municipiul Sebeș face precizarea că autoturismul inscripționat greșit nu face parte din dotarea Poliției Locale a Municipiului Sebeș și nici nu a fost utilizat în niciun fel de activitate specifică acestei instituții. Municipiul Sebeș are în curs achiziționarea unui autoturism Euro 6, destinat Poliției Locale Sebeș, care trebuia să fie livrat, conform caietului de sarcini, dotat cu sisteme corespunzătoare de iluminare, sonorizare și inscripționat.

La momentul recepției de către reprezentanții Poliției Locale Sebeș, marți, 18 septembrie 2018, au fost constate erorile de inscripționare, prin urmare documentele de recepție nu au fost semnate, iar plata nu a fost efectuată.

Societatea care a efectuat inscripționarea a transmis o scrisoare prin care recunoaște greșeala materială, dă asigurări că va fi remediată în cel mai scurt timp posibil și transmite scuze pentru problemele apărute.

Această greșeală aparținând unor furnizori privați aduce un prejudiciu de imagine Municipiului Sebeș și instituțiilor publice locale“, se arată într-un comunicat primit de la primăria municipiului Sebeș.

Cum arată Dacia Duster de la Poliţia Locală Sebeş inscripţionată greşit, în Galeria Foto.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com