Actualitate

Dacian Ciolos: România a fost unita de oameni care au văzut mai departe de ei însisi. Trebuie sa ne cautam energia si credinta ca avem puterea sa schimbam în bine lucrurile.

Cioloş a amintit, în mesajul de Ziua Naţională, de contextul pandemic în care se află România, afirmând că trebuie să ne căutăm energia şi credinţa că avem puterea să schimbăm în bine lucrurile.

După încă un an greu, cel mai dificil este să ne regăsim speranța și încrederea în noi, pentru a-i putea ajuta și pe ceilalți să treacă peste această perioadă.

Când totul pare gri și sentimentul de derivă pune stăpânire pe mulți dintre noi, trebuie să ne căutăm energia și credința că avem puterea să schimbăm în bine lucrurile.

România a fost unită de oameni care, dincolo de obstacolele prezentului, au văzut mai departe de ei înșiși și de momentul prezent. Visul lor dăinuie de peste o sută de ani și doar de noi depinde să-l ducem mai departe.

La mulți ani, români! La mulți ani, România!”, a scris pe Facebook liderul USR.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.