marți 25 septembrie 2018 4:09 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Dan BADEA, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE! Întâlnire de lucru între Oprea şi Hayssam, teroriştii noştri cei de toate zilele | Relaţia „sepia” dintre cei doi
Adpres Market
omar-hayssam-oprea

Dan BADEA, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE! Întâlnire de lucru între Oprea şi Hayssam, teroriştii noştri cei de toate zilele | Relaţia „sepia” dintre cei doi

AdpresFM - Radio Online Stations  

În urmă cu câteva luni, jurnalistul Dan Badea publica pe blog o fotografie istorică în care erau înfăţişaţi Omar Hayssam şi Gabriel Oprea, cu următoarea explicaţie: „Gabriel Oprea (actual prim-ministru interimar al Guvernului şi cap al mafiei cu vipuşcă din România) şi afaceristul de partid şi de stat Omar Hayssam, fost sponsor PSD şi actual terorist”.

omar hayssam - oprea

Anterior publicării fotografiei, Dan Badea – jurnalist de investigaţii -, postase pe blog, în 2010, un articol care explica relaţia de prietenie dintre Omar Hayssam şi Gabriel Oprea şi care proba cu documente o celebra declaraţie a lui Mohamad Munaf, dată în faţa autorităţilor române din Irak: “Omar Hayssam are relaţii puternice cu Gabi Oprea, preşedintele PSD (Ilfov) şi, din câte mi-a spus Omar Hayssam, i-a ajutat cu tot ce au avut nevoie pentru alegeri cu o sumă între 600-700 mii dolari americani şi mi-a mai spus Omar că dacă va păţi ceva să-l sun pe Gabi Oprea şi mi-a spus numărul său de telefon şi anume 0721.121.212, dar mi-a spus să nu-l scriu, ci să-l memorez”.

Citiţi mai jos articolul integral publicat de Dan Badea, în mai 2010, cu titlul „Relaţia ‘sepia’ dintre generalul Gabriel Oprea şi Omar Hayssam”:

„Actualul ministru al Apărării Naţionale, generalul cu patru stele (în rezervă) Gabriel Oprea, a fost surprins în urmă cu câţiva ani alături de unul dintre agenţii de bază ai PSD, Omar Hayssam. Cel care avea să devină, oficial, terorist, în urma organizării răpirii celor patru jurnalişti români din Irak, a fost coordonat pentru foarte multă vreme de ofiţerul SIE Ristea Priboi, atât înainte, cât şi după trecerea acestuia din urmă în rezervă (1997) cu gradul de colonel. Pe de altă parte, dincolo de legătura cu Priboi, relaţiile lui Hayssam cu diverse servicii de informaţii străine sunt deja de notorietate şi, în acest context, relaţia lui cu generalul Oprea ridică anumite semne de întrebare, ceea ce i-a determinat pe adversarii lui să-l tot atace pe această direcţie.

După cum se ştie, despre Gabriel Oprea, actualul ministru al Apărării Naţionale, s-au spus multe în timpul ultimei campanii electorale, chiar dacă informaţiile lansate pe piaţa mass media n-au fost însoţite, întotdeauna şi de dovezi. Una dintre acuzaţiile aduse viza relaţia sa directă cu Omar Hayssam, teroristul a cărui libertate a fost cerută şi obţinută chiar de către cel care-l anchetase, adică de ex-procurorul Ciprian Nastasiu.

Două au fost direcţiile de atac pe relaţia Oprea. Prima viza primirea lui Hayssam în PSD şi sponsorizările acordate oficial acestui partid, iar cea de-a doua se referea la relaţia directă dintre româno-sirianul Hayssam şi psd-istul Gabriel Oprea. Dacă prima direcţie de atac a putut fi uşor susţinută, chiar şi numai datorită celebrelor canadiene albastre purtate de liderii de vază ai PSD Ilfov (condus atunci de Gabriel Oprea!) în campania electorală din 2004, obiecte plătite de Hayssam, pentru cea de-a doua n-au apărut decât declaraţii ale unor apropiaţi ai celor doi. Cea mai importantă dintre aceste mărturii, dar şi cea mai des vehiculată de către adversarii lui Oprea, a fost celebra declaraţie a lui Mohamad Munaf, dată în faţa autorităţilor române din Irak.

Hayssam_Oprea_munaf

‘Omar Hayssam are relaţii puternice cu Gabi Oprea, preşedintele PSD (Ilfov) şi, din câte mi-a spus Omar Hayssam, i-a ajutat cu tot ce au avut nevoie pentru alegeri cu o sumă între 600-700 mii dolari americani şi mi-a mai spus Omar că dacă va păţi ceva să-l sun pe Gabi Oprea şi mi-a spus numărul său de telefon şi anume 0721.121.212, dar mi-a spus să nu-l scriu, ci să-l memorez’ – a declarat Munaf.

Deşi a fost făcută în 2005, declaraţia lui Munaf n-a fost încă atacată în vreun fel. Mai mult chiar, Oprea şi-a păstrat numărul de telefon memorat de complicele lui Hayssam.

Dacă declaraţia din care am reprodus fragmentul de mai sus a fost preluată şi răspândită de presa controlată de mafia PSD-PNL, nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu fotografia alb-negru a întâlnirii dintre cei doi. Este vorba despre un instantaneu surprins la una dintre întalnirile publice ale lui Hayssam cu liderul PSD Ilfov, de atunci, generalul Gabriel Oprea, fost prefect al Capitalei în perioada 2002-2003. Fotografia mi-a fost „plasată” cu scopul de a fi publicată în campania electorală din toamna trecută, dar am refuzat s-o folosesc din motive de deontologie profesională. O public însă, acum, pentru că ea nu mai poate fi folosită în bătălia politică.

Întâlnirea imortalizată nu a fost deloc întâmplătoare, ci a avut scopul de a sublinia legătura existentă, atunci, între evazionistul sirian şi liderul PSD. Pentru Hayssam a fost mai puţin o întâlnire ‘de lucru’, cât o ocazie de a arăta celor din jur că se bucură de protecţia unora precum generalul Gabriel Oprea. O ocazie fructificată în stilul personal al lui Omar, individ care datorită infracţiunilor multiple comise până atunci şi muşamalizate la nivelul Finanţelor, Poliţiei sau Parchetului, avea nevoie să se ştie că el este intangibil câtă vreme se află sub aripa mafiei PSD. După ce PSD-ul a pierdut Puterea şi a început să fie ameninţat serios cu arestul, Hayssam s-a grăbit să-şi asigură o nouă protecţie şi a pus la cale răpirea jurnaliştilor români din Irak…

Dintre foştii lui prieteni de odinioară au rămas, astăzi, la putere, doar câţiva. Unul dintre ei este şi ministrul Apărării, Gabriel Oprea.”

Dan Badea, 10 mai 2010

 

Sursa: danbadea.net

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com