Actualitate

Dan Slincu, deputat PSD de Botosani: PSD vrea legea lui Liviu Dragnea. A venit timpul sa taxam Multinationalele. Trebuiesc impozitate cu minim 15%.

Nu mai putem accepta dublul standard, adică multinaţionalele şi firmele străine să plătească impozit în ţara lor de origine sau în alte părţi şi în România să achite doar câteva taxe generale, iar IMM-urile şi antreprenorii români să fie sufocaţi cu impozite şi taxe excesive.

Deputatul PSD Dan Șlincu, vrea impozitarea lor cu minim 15%.
Mai mult decât atât, nu este corect ca angajaţii români de la toate hipermarketurile să fie plătiţi cu salariul minim pe economie sau puţin mai mult, în condiţiile în care preţurile produselor sunt la fel ca cele din ţările din care provin aceşti retaileri, iar profiturile acestor companii sunt foarte mari în România, datorită banilor cheltuiţi de toţi românii.

Nu vrem discriminare, vrem echitate, aşa cum liderii din G20, organizaţie care reuneşte statele puternic dezvoltate şi emergente, au aprobat la reuniunea lor de la Roma acordul internaţional care se referă la impozitarea companiilor multinaţionale cu minim 15 la sută şi redistribuirea unei părţi a profiturilor începând din anul 2023.

Aşadar, e timpul să pună în aplicare şi România aceste prevederi, prin modificarea legislaţiei în domeniul fiscal mai afirmă deputatul.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.