Actualitate

Dăncilă: Avem un plan de măsuri până la finalul anului, astfel încât să ne încadrăm în deficit

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marți, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că Guvernul are un plan de măsuri, astfel încât până la finalul anului să se încadreze în deficitul bugetar.

„De fiecare dată a existat această problemă e deficitului. O să ne încadrăm în deficit. Noi mai avem cheltuieli nerealizate. Avem un plan de măsuri până la finalul anului astfel încât să ne încadrăm în deficit. De la opoziție apar zvonuri că nu avem bani de pensii, salarii. Eu vreau să îi asigur pe toți că avem bani de deficit și ne vom încadra până la sfârșit. Au existat anumite semnale de alarmă, dar din partea opoziției, nu din partea altora”, a declarat Viorica Dăncilă, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Referitor la rectificarea bugetară și la banii acordați primarilor, premierul a susținut că formula este aplicată și că sunt cheltuieli de funcționare pentru primăriile care nu mai au bani pentru funcționare: „Este alocată formula și sunt cheltuieli de funcționare pentru primăriile care nu amia au bani pentru funcționare”.

Sursa: News 24 Romania.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.