Actualitate

Dăncilă nu demisionează de la Palatul Victoria și preia șefia PSD!

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că nu îşi dă demisia din fruntea Guvernului. În paralel, liderul PSD Liviu Dragnea era condus către penitenciarul Rahova pentru ispăşirea pedepsei.

„I-am convocat pe o parte din liderii PSD și pe miniștri pentru a decide în aceste momente importante pentru PSD.  Indiferent de sentimentele față de Dragnea, condamnarea lui reprezintă un moment dificil pentru PSD. Este o dramă pentru el și familia sa, suntem alături de el. Nu vom comenta decizia instanței. Suntem un partid unit, am strâns rândurile, mâine, biroul național ora 11.00, comitet executiv la 18.00 și vom stabili cum vom putea acționa într-un mod care să arate unitatea PSD. Vă asigur că nu demisionez, indiferent de solicitările unora sau altora. Suntem un Guvern responsabil, ne dăm seama că este importantă unitatea țării. Mulțumesc electorattul pentru votul dat, vom continua acordarea fondurilor și a programelor. Nu există tabere în partid, discuțiile le vom avea în partid. Chiar dacă vor fi discuții contradictorii, vom ieși mai întăriți. Conform statutului, preiau funcția de președinte al partidului și celelalte lucruri le vom stabili în forurile statutare ale partidului”, a declarat Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea ajunge la închisoare. Curtea Supremă a menţinut CONDAMNAREA lui Liviu Dragnea la 3 ani şi şase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție vine a doua zi după ce PSD a obținut un scor dezastruos la alegerile europarlamentare. Luni după-amiază, Liviu Dragnea a plecat să se predea.

Articolul Dăncilă nu demisionează de la Palatul Victoria și preia șefia PSD! apare prima dată în Cronica Romana.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.