Actualitate

Danut Pop, presedintele PER, reactie ferma dupa declaratia debila a Ramonei Chireac: Daca nu îsi revizuiesc comportamentul de stapâni de sclavi atunci ROEXIT.

Președintele PER, Dănuț Pop: Dacă nu își revizuiesc comportamentul de stăpâni de sclavi atunci ROEXIT! Partidul Ecologist Român reactionează după declaratia fermă a Ramonei Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene care susține că România trebuie să renunțe la propria Constituție pentru a respecta deciziile Curții Europene.

Întelegem ca doamna lucrează pentru Bruxelles dar să nu uite că este româncă! România este parte a UE, însă suntem un stat suveran, cu o Constituție și o legislație națională trecută printr-un Parlament ales prin vot de români. La marcarea celor 15 ani de Uniunea Europeana, ni se spune clar in față faptul că sfânta noastra Constitutie a capatat un rol decorativ – simbolic!

Mai mult, observ că sperjurul a devenit laitmotivul slugilor Bruxellesului iar institutiile importante ca Parlamentul ori Curtea Constitutionala isi pierd periodic din atributii in detrimentul institutiilor europene. Practic, din cele trei puteri (legislativa, judecatoreasca şi executiva), tindem să ramanem cu cea executivă iar demnitarii ajunsi acolo fac si declara ce trebuie sub masca guvernarii!

În 2021, UE a decis deja că România trebuie să își închidă minele de cărbun, afectând locuri de muncă în numele combaterii schimbărilor climatice. Ce urmează acum, interzicerea consumării cărnii de vită pentru că așa se comandă din afară? Acestea sunt doar instrumente de șantaj față de anumite state membre ale UE, ca şi MCV-ul și nu trebuiesc acceptate! Dacă nu își revizuiesc comportamentul de stăpâni de sclavi atunci ROEXIT!”, a scris pe facebook Dănuț Pop, preşedintele PER.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.