Social Media

Dave Stancy trece graniţele ţării cu noul său single. A filmat la Paris videoclipul piesei “Ale ale” – VIDEO

Noul single a lui Dave Stancy s-a auzit pe străzile din Paris. Artistul a ales ca primul său videoclip filmat în afara României să fie realizat în capitala iubirii.

Micul şi Marele Paris au fost locaţiie preferate de Dave Stancy pentru a filma videoclipul noului său single intitulat “Ale, ale”, interpretat alături de Andreea Stancu.

Este primul videoclip filmat de Dave Stancy în afara graniţelor României.

Pentru că prima colaborare a fost de bun augur, Dave a ales să interpreteze şi acest single tot alături de Andreea Stancu.

“După prima colaborare muzicală la piesa “Alerg”, iată-ne din nou împreună! Piesa “Ale Ale” este o piesă de vară menită să te provoace la dans! Sunt tare bucuroasă de rezultat și le mulțumesc tuturor celor ce au contribuit la proiect!”, a declarat Andreea Stancu.

Piesa “Ale, ale” este una ritmată, fresh, de vară, care te îndeamnă la dans şi îţi creează o stare de bine, de optimism.

este o piesa care te face sa te miști, dar are si o poveste de dragoste. Merge si la un party, merge ascultata si in căști. Si, cu siguranță îți va ramane in minte,.si te face sa o fredonezi“, a declarat Dave Stancy.

Voci: Dave Stancy, Andreea Stancu
Producător audio: Dragoș Baciru (Like You Records)
Versuri: Ovidiu Stancu (Dave Stancy), Marius Urs
Muzică: Dave Stancy
Recording : Iconic Studio by Eugene Summers, AK Studio Paris
Mix – Master/ artwork – Mihai Bente
Concept/scenariu: Marius Urs, Davine M.Vesco
Producători exec. videoclip – Marius Urs, Davine M.Vesco
Consultant prod. exec. – Iulia Soare
Regie: Magyc
Operatori cameră : Magyc, Gloriant Dunăre
Cast: Andreea Stancu, Victor Apetrei, Davine M.Vesco, Iulia Soare, Nicoleta Roman, Ana Maria Ardelianu, Anca Gabriela, Ianis Costin, Adi P, Eugene Summers

The post Dave Stancy trece graniţele ţării cu noul său single. A filmat la Paris videoclipul piesei “Ale ale” – VIDEO appeared first on exclusivNEWS.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.