Social Media

De ce femeile mature nu mai vor să se căsătorească?

Am citit recent mesajul unei doamne de 57 de ani pe care l-am putea descrie în două cuvinte: a obosit! Acum câțiva ani s-a căsătorit cu un bărbat. Se aștepta să îmbătrânească împreună frumos, să se relaxeze, să se distreze.

Avea pentru viitor planuri foarte frumoase: călătorii și distracții. Dar nu a fost chiar așa cum își imaginase.

În primul rând soțul nu o ajuta practic deloc cu treburile casnice, reproșându-i permanent că locuia în apartamentul lui. Deși îi era destul de greu, ea, până la un moment dat, nu a acordat atenție acestor lucruri. Asculta calm reproșurile soțului.

Dar ultima picătură a fost nepotul soțului ei. Părinții i-au încredințat copilul de 7 ani bunicului, mai exact acestei doamne. Vă imaginați cât de greu îi era? Trebuia să meargă peste tot cu el, să-i gătească, să facă lecțiile împreună. Ea nu a avut copii, de aceea îi era foarte greu. Era sleită de puteri din cauza grijilor!

Viața sa de după căsătorie nu s-a îmbunătățit, ci dimpotrivă. Avea foarte multe griji, mult mai puțin timp pentru ea însăși, trebuia sa aibă permanent grijă de nepotul altcuiva și de s-ar mai fi îmbolnăvit și soțul ei? Cum s-ar fi descurcat?

Iată de ce femeia a început, din ce în ce mai frecvent, să se gândească la divorț.

Iată de ce, după părerea noastră, femeile mature își găsesc destul de greu un partener. Încercați să observați și Dumneavoastră câte femei care au depășit vârsta de 50 de ani sunt necăsătorite.

Ce părere aveți despre acest fenomen? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!

The post De ce femeile mature nu mai vor să se căsătorească? appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.