luni 24 septembrie 2018 8:11 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / De ce nu avem asa ceva prin orașele din România? Autobuz produs la Brașov, dorit DOAR în afara țării!
Adpres Market

De ce nu avem asa ceva prin orașele din România? Autobuz produs la Brașov, dorit DOAR în afara țării!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Acesta nu este un autobuz produs in Franta sau in Germania… ci in Romania, la Brasov. Autobuzul care este denumit Urban Crosstown nu-si gaseste clienti in tara dar este dorit intr-o tara araba din zona Maghrebului ( Maroc, Tunisa sau Algeria).

Roman Brasov nu a resusit sa vanda in tara noastra decat patru bucati si nici acelea nu au fost cumparate de una dintre municipalitati, ci de o firma de transport international de calatori. Avem produse de suces dar primariile si municipalitatile prefera sa cumpere din strainatate, probabil pentru a se incasa comisioane.

De ce regiile autonome de transport public din tara cumpara numai niste harburi second hand de te miri unde si nu cumpara autobuze de la Brasov? Se bate joc de prea mult timp in tara asta de banul public! Cumparand acele autobuze de la Brasov ar ramane si banii in economia interna si romanii ar avea locuri de munca aici in tara.

Sursa: Gandul.info

Chiar dacă articolul din Gândul este din anul 2014, el spune multe despre România. Spre exemplu, acum două zile, Primarul capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că o firmă din Turcia a câștigat licitația în urma căreia bucureștenii vor cumpăra 400 de autobuze turcești (la prețuri semnificativ mai mari decât au achiziționat clujenii autobuze de la Mercedes Benz). Desigur, așa cum e și normal în țara noastră, producătorii de autobuze cu capital autohton nu au șanse nici să participe la licitații…

Prin urmare, ne întrebăm: Oare când se va trezi în cugetul politicienilor români, a celor care conduc diverse instituții responsabilitatea și patriotismul? Când vor judeca și altfel decât din prespectiva lui „mie ce îmi iese”? De 30 de ani, toți incompetenții și penalii s-au cocoțat pe scaunele puterii cu un singur scop: să fure cât n-a furat tot neamul lor! Iar dacă ei încă sunt acolo, este pentru că o majoritate inconștientă îi votează, pentru că mentalitatea acestei majorități funcționează în limitele lui „lasă, că merge și așa” sau, „a furat ăla, dar a mai și făcut câte ceva.” Până la urmă, cei care ne conduc sunt oglinda societății. Reforma trebuie începută în primul rând cu educația noilor generații!

Sursa : loon.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com