Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

De ce nu și-a găsit Mihai Trăistariu nevastă pânâ la 41 de ani: „Nu le-am dat bani de buzunar niciodată”

Mihai Trăistariu încă se numără pe lista burlacilor din showbiz-ul autohton, iar asta nu pentru că nu își dorește o parteneră lângă care să experimenteze fericirea, ci din alte motive.

Motive despre care a vorbit pe larg în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars.

Mihai Trăistariu nu trece deloc prin cea mai roz perioadă a vieții sale. Pe lângă situația financiară precară cauzată de anularea evenimentelor ca măsură de siguranță, artistul nu o duce bine nici pe plan amoros.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Mihai Trăistariu a recunoscut că simte că este un ghinionist în dragoste, iar asta și din cauza alegerilor pe care le-a făcut de-a lungul vieții. Potrivit spuselor sale, unul dintre motivele din cauza cărora relațiile sale nu au durat a constat în faptul că a intrat în relații cu femei mult mai tinere decât el.

„N-am noroc în dragoste. Nu că nu am noroc… nu aleg ce trebuie. Eu am realizat acum că am ales numai diferențe de vârstă mare, eu la 40, ele la 20, nu se combină așa lucrurile, că nu sunt Columbeanu cu Monica lui. Am greșit. Am avut relații și de 7 ani și de 3 și 4 ani, dar nu știu ce greșesc. Eu sunt un tip foarte calm, pașnic, aduc bani acasă, am o situație bună, nu cheltui aiurea, nici nu văd ce să-mi reproșezi prea mult.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.