sâmbătă 18 august 2018 11:49 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / De ce nu visăm niciodată telefoane mobile. De necrezut
Adpres Market

De ce nu visăm niciodată telefoane mobile. De necrezut

AdpresFM - Radio Online Stations  

De ce NU visam telefoane mobile
De ce NU visam telefoane mobile

Te-ai întrebat vreodată de ce nu prea visezi că scrii mesaje sau că privești pozele de pe Facebook ale prietenilor, deși faci asta zilnic? Psihologii explică.


Visul reprezintă, de multe ori, o simulare a amenințărilor, spun psiholohgii. Cu alte cuvinte, în esență, motivul pentru care visăm este că visele ne permit să învățăm să ne confruntăm cu anxietățile și temerile noastre într-un mediu cu mai puține riscuri, astfel încât să putem practica răspunsul la evenimente stresante.

Această ipoteză presupune, de asemenea, că, deoarece visele noastre sunt un mecanism de apărare evolutiv, avem tendința să visăm mai des despre temeri și preocupări care erau relevante pentru strămoșii noștri – deci mai puțin despre hacking și mai mult despre fuga de animale sălbatice.

Oamenii tind să nu viseze atât de mult despre scris și citit, de exemplu, elemente mai recente din istoria omenirii, cât mai degrabă despre lucruri legate de supraviețuire, cum ar fi lupta, chiar dacă aceasta nu are nimic de-a face cu ceea ce facem noi zi de zi. Acesta este, deci, motivul pentru care nu visăm (aproape deloc) telefoane mobile, cu toate că le folosim zilnic.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com