Actualitate

Deces Covid: Dacian Lazăr, seful Poliției de Frontieră Berveni, Satu Mare, a murit la vârsta de 43 de ani. Subcomisarul era căsătorit și avea un copil.

Dacian Lazăr, șeful Poliției de Frontieră Berveni, Satu Mare, a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19. Bărbatul avea 43 de ani și s-a stins din viață miercuri, la Spitalul Carei.

Doliu în rândul polițiștilor din Satu Mare, după ce subcomisarul Dacian Lazăr a încetat din viață. Bărbatul de 43 de ani, șef al Poliției de Frontieră Berveni, județul Satu Mare, s-a stins ieri, în jurul orei 13:00, la Spitalul Carei.

Anunțul decesului a fost făcut de colegii de la Poliţia de Frontieră Sighetu Marmației.

Dacian Lazăr s-a simțit rău cu aproximativ o lună în urmă. După ceva timp, starea lui de sănătate s-a agravat, plămânii fiind afectați grav, scrie gândul.ro.

Subcomisarul era căsătorit și avea un copil.

Vineri, 8 octombrie, la sediul Sectorului Poliție de Frontieră Berveni vă avea loc un ceremonial militar prin care familia, colegii și prietenii îl vor conduce pe ultimul drum pe Dacian Lazăr.

Familia ofițerului a făcut anunțul pe Facebook:

“Vineri, 08.10.2021, ora 11.00, la sediul Sectorului Poliție de Frontieră Berveni vă avea loc un ceremonial militar prin care îl vom conduce pe ultimul drum pe Subcomisar Lazăr Dacian. Cine dorește să participe este binevenit”.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.