Actualitate

Deces în Norvegia după vaccinul cu Astra Zeneca. O femeie de 50 de ani

vaccin astrazeneca

O țară nordică, Norvegia, a anunţat decesul prin hemoragie cerebrală a unei femei de 50 de ani,  după ce a fost vaccinată cu serul împotriva Covid-19 AstraZeneca-Oxford.

Se fac cercetări. Până acum nu s-a stabilit nicio legătură directă între deces și vaccinare, relatează AFP.

Este cel de-al doilea caz de această natură semnalat în decurs de câteva zile în Norvegia, care a suspendat joi, utilizarea vaccinului dezvoltat de către laboratorul anglo-suedez.

Autorităţile sanitare norvegiene au anunţat sâmbătă spitalizarea a trei membri ai personalului de îngrijire, suferind de trombocitopenie – o cantitate anormal de mică de trombocite -, sângerări şi prezentând cheaguri de sânge.Toți au fost vaccinaţi anterior cu AstraZeneca Oxford.

O tragedie similară a fost înregistrată în România cu o profesoară din Transilvania cam de aceeași vârstă. Autoritățile spun că rezultatele autopsiei vin în câteva săptămâni, dar că nu ar fi indicii de cauzalitate că vaccinul a produs decesul.

Aurelia Apostol, AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.