Social Media

Decizie de ultima oră! Ce se va întâmpla cu cenușa jurnalistei Cristina Țopescu

Moartea Cristinei Țopescu a îndurerat foarte multe persoane. Mai mult decât atât, nu se cunoaște, încă, motivul principal al morții, chiar dacă în organism i-au fost găsite medicamente.

Jurnalista a fost foarte iubită de oamenii din jur și, mai ales, respectată. Cristina Țopescu, totuși, s-a stins din viață singură. În cursul zilei de miercuri, trupul femeii va fi incinerat la Crematoriul Vitan-Bârzești din Capitală, scrie Antena 3.

În cadrul incinerării va avea loc și o ceremonie religioasă. Cenușa Cristinei Țopescu va fi dusă în Oradea, acolo unde mama vedetei trăiește.

Cristina Ţopescu voia să se mute în Italia

Una dintre prietenele prezentatoarei, medicul Monica Pop, a declarat despre Cristina Țopescu faptul că și-ar fi dorit să plece din România.

”Era un om deosebit. Avea perioade când dispărea, în care voia să fie singură, pe urmă revenea în lume, ca să spun așa. Ea stătea cu cățeii ei, vorbea foarte, foarte mult despre ei, îi ajuta foarte mult. Ce aș vrea să vă spun, în premieră, este că în urmă cu circa doi ani îi intrase în cap să plece în Italia. Să facă jurnalism acolo, pentru că știa foarte bine limba. Și chiar și-a căutat o casă acolo, împreună cu animalele. Dar, până la urmă, nu s-a întâmplat așa ceva.

A încercat și cu politica și mi-am adus aminte, după o noapte de gânduri, că ea era de dreapta, dar a intrat în politică pe stânga. Îmi spunea că înainte de a intra se purtau foarte frumos niște doamne de acolo cu ea, după care au întors foaia și nu s-a mai simțit în largul ei acolo. Voia să se ducă în Ardeal. Și acum…”, a povestit Monica Pop, la un post de televiziune, luni seara.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.