sâmbătă 22 septembrie 2018 9:35 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / DECIZIE de ULTIMA ORA. CHINA, PROIECT la GRANITA. Liderii lumii sunt in ALERTA
Adpres Market

DECIZIE de ULTIMA ORA. CHINA, PROIECT la GRANITA. Liderii lumii sunt in ALERTA

AdpresFM - Radio Online Stations  

Situatia tensionata dintre SUA si Coreea de Nord au determinat puterile lumii sa se organizeze in vederea unui razboi iminent.

Două ziare prestigioase din Anglia au anunțat că liderul din China plănuieşte să construiască tabere de refugiaţi la graniţa cu statul nord-coreean. Decizia vine ca urmare a intensificării tensiunilor din Peninsula Coreea şi a posibilităţii declanşării unui conflict în regiune, informează site-urile cotidianelor The Telegraph şi The Guardian.

Totul a fost descoperit în urma divulgării unui document intern al unei companii majore de telecomunicaţii din China.
În document era menţionat că Guvernul regional din provincia Jilin vrea să construiască acele tabere „pentru că situaţia de la graniţa China-Coreea de Nord s-a intensificat”.
Sunt menţionate numele şi locaţiile a trei centre de acest tip, anume: „Changbai Riverside, Changbai Shibalidaogou, Changbai Jiguanlizi”. Ulterior, publicaţia The New York Times a informat că alte centre pentru refugiaţi ar mai putea fi construite în oraşele Tumen şi Hunchun.

Wei Dongzxu, un analist militar de la Beijing, a afirmat că, cel mai probabil, „zonele de carantină” vor fi construite în eventualitatea unui război, în timp ce un specialist de la Universitatea Renmin a declarat că ar fi „iresponsabil” din partea Chinei să nu se pregătească pentru un astfel de scenario, susține Mediafax.

„Tensiunile sunt mari în Peninsula Coreea, suntem la limita războiului. Ca putere majoră şi ţară vecină, China ar trebui să se pregătească pentru toate posibilităţile”, a explicat specialistul de la Universitatea Renmin.
Rusia şi China au început, luni, proiectul „Securitate Aerospaţială – 2017”, care include o serie de exerciţii militare comune antieriene, inclusiv antibalistice, pentru menţinerea echilibrului strategic în regiune.

Sursa:evz.ro

Post-ul DECIZIE de ULTIMA ORA. CHINA, PROIECT la GRANITA. Liderii lumii sunt in ALERTA apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com