miercuri 15 august 2018 8:33 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Declarație HALUCINANTĂ a unui viitor candidat la prezidențiale | „M-am însurat cu o CURVĂ!”
Adpres Market
media_140386763312416400

Declarație HALUCINANTĂ a unui viitor candidat la prezidențiale | „M-am însurat cu o CURVĂ!”

AdpresFM - Radio Online Stations  
media_140386763312416400Miron Cozma a preluat oficial Partidul Social Democrat al Muncitorilor, formatiune despre care spune ca este continuatoarea partidului omonim infiintat in 1893. Aspiratiile fostului lider al minerilor nu se opresc doar aici. Acesta vrea sa se mute la Cotroceni, dupa alegerile din 2019.
„Indiscutabil ca voi candida la alegerile prezidentiale. Ma voi tine de cuvant asa cum am declarat si intr-o emisiune «ring TV» la care am participat, in care am spus ca, daca voi intra in drepturi legitime si partidul meu va fi validat de instanta, voi candida la alegerile prezidentiale.
Si voi candida nu neaparat pentru ca asta imi doresc eu, ci trebuie sa va spun ca aceasta este si decizia Conventiei Nationale a partidului si decizia membrilor de partid, dar si dorinta a foarte, foarte multor cetateni. Trebuie sa va spun ca am avut marea satisfactie ca, in Piata Universitatii, sa aud cu urechile mele cand s-a strigat de trei ori «Cozma, presedinte!». Nu-mi vine sa cred. Cand mai merg si acum prin Piata Universitatii, oamenii ma intreaba daca nu candidez. Deci eu cred ca este vointa populara si acest lucru conteaza enorm pentru mine”, a declarat Miron Cozma, pentru ziarul Ring.
Miron Cozma trece într-un registru metaforic pentru a ne convinge de ce va candida: ”După 18 ani, în sfârşit, se poate spune că Miron Cozma şi-a intrat în drepturi legitime şi conduce un partid care va candida la alegerile locale, parlamentare şi prezidenţiale. Vă spun asta în exclusisivate. Şi da, vă spun că voi candida pentru Preşedinţia României. Este decizia Convenţiei Naţionale a partidului meu. Acum pot să fac asta pentru că o fac legal. Până acum era doar o poveste, era un vis frumos al lui Miron Cozma. Ca să fac o paranteză, când m-am căsătorit cu Marinela Niţu, am zis că eu am cinci iubite şi de curând mi-am luat şi o curvă, pe care o consider tot iubită. Luându-le în ordine, prima iubită e MUZICA, a doua – FLOAREA, a treia – POEZIA, a patra – MAREA, a cincea – MAŞINA pe care am botezat-o LOGANA. Iar din data de 8 octombrie 2015 sunt căsătorit legal cu curva. Cu POLITICA, se-nţelege”.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com